2018. augusztus 15., szerda

Mondd a csillagjegyed, megmondom, ki vagy



Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Nem kell mindig beszólni. A vicceid inkább sértőek, mint szórakoztatóak, és te vagy az egyetlen, aki humorosnak lát téged. Ez pedig elég nagy probléma, drága barátom. Itt az ideje, hogy egy kicsit megfontold az összes, szerinted poénos beszólásodat. Hogy hogyan is csináld? Gondolj bele, milyen érzés lenne, ha neked mondanának hasonlókat, és ami még így is vicces, csak azt mondd ki. Esélyes, hogy így kevesebbet fognak neheztelni rád a barátaid, neked pedig kevesebbszer kell megkérdezned, hogy: "De miért?"




Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
A legösszeszedettebb vagy mindegyik jegy közül. Nem feszülsz be, ha kérdeznek, de néha kicsit talán túl okoskodónak tűnsz. Cserébe a válaszaid korrektek, a valóságnak megfelelnek, nem túlzóak. Jól átlátod a helyzeteket, és helyes következtetéseket vonsz le belőlük. Szeretnek, mert tudják, hogy amit te mondasz, azt érdemes megfogadni, hiszen a lehető legjobb megoldást keresed. Maradj ilyen!




Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Sebek. Folyton valami kalandot kell átélned, mindig kell, hogy legyen valami, amiből kiveheted a részed, mert ha nem így volna, nagyon gyorsan elunnád magad. Éppen ezért nem is csodálkozik senki, hogy a legizgalmasabb esetek után a legérdekesebb sebeket éppen a te testeden kell meggyógyítani. Lehet, hogy már próbálkoztál a nyugalmi állapot meglelésével, de az szörnyen unalmas volt, igaz? 



Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Hajlamos vagy teljesen elfeledkezni a való világról, és ezt szó szerint értem. Igen, most is egy lépcső alján ülsz, és azon csodálkozol, hogyan kerültél oda. A lépcső ott volt, te viszont éppen arra emlékeztél vissza, milyen finom is volt tegnap az a sütemény a Czukorvarázsban. Szinte láttad magad előtt a habos csodát, aztán puff, üdv a való világban. Néha azért maradj közöttünk!




Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Nem kell fejjel rohanni a falnak! Te azonban elég sokszor megteszed, igaz? Az sem kizárt, hogy van a homlokodon egy heg, mely egy szó szerinti esemény emlékét őrzi. Meggondolatlan vagy és akaratos, de ugyanakkor te vagy az, aki a leginkább eléri a céljait a csillagjegyek közül.







Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Antikvárium, bolhapiac, használt ruhás. Imádsz mindent, ami régi, ami újrahasznosítható. Nem érzékeled az időt, amikor a régi dolgok között válogathatsz. Te nem valami használtat látsz, hanem lehetőséget. Alternatívát arra, hogy új értelmet adj, új esélyt. Igazi újító vagy, aki néha talán túl mániákusan ragaszkodik dolgokhoz, azonban idővel a barátaid is megenyhülnek, hiszen felismerik a kötődésedet a tárgyakhoz.



Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Felettébb optimista vagy, és nagyon tudsz abban hinni, hogy a világ egy mosolytól szebb lesz. A környezeted nem tud nem boldog és reményteli lenni, amikor velük vagy. Tudom, hogy könnyű az életed, hiszen nem nagyon gondolsz bele a szavak tényleges jelentésébe, de éppen ezért sokan kihasználnak és bántó jelzőkkel illetnek, pedig te sosem ártottál nekik. Olykor azért állj meg egy kicsit, gondold végig, hogy mit mondott a másik fél, hiszen senkinek sincs joga sértegetni a másikat. Főleg akkor nem, ha olyan tiszta szívű, mint te.



Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Színek! Színek mindenhol! Imádod az élénk színek vibrálását, melyek egy pillanat alatt feltöltenek. A sárga és a zöld olyan intenzitással képesek végigsöpörni rajtad, hogy elméd kreatív része egy pillanat alatt belendül, onnan pedig nincs megállás. Csak úgy öntöd magadból a jobbnál jobb ötleteket. Imád a környezeted, amiért ilyen könnyen inspirálódó vagy. Egy pillanat alatt képes lehetsz temérdek új ötlettel előállni, és termékeny is tudsz lenni. 



Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
"Muszáj neked szőrszálhasogatóan tökéletesnek lenned? Na, és ha nem úgy göndörödik az egyik tincsed, mint a többi? Lázad, de nem áll rosszul, így is jól nézel ki. Kérlek, induljunk már el!" - ugye ismerősen cseng? Az utolsó részletekbe menő tökéletességed már szinte bicskanyitogató. Ha van rajtad egy kis hiba, az csak még szebbé tesz. Nem kell mindennek az élén állnia, nem muszáj mindent ugyanolyan szögben elhelyezni, ne feszülj be ezért. Lazíts!





Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Nagyon jó érzékkel teremted meg a békét magad körül, kiváló bírói érzékkel áldottak meg. Jól tudsz pártatlan lenni; még abban az esetben is, ha a másik fél egy hozzád közel álló személy. Szereted, ha mindenkivel szemben igazságos döntés születik, és azt, ha a hibás fél belátja, ha hibázott. Emellett kedveled azt is, ha a tettes bűnhődik, de nem nagyobb mértékben, mint amit elkövetett. Csak nem a jövő törvénykezője olvassa most ezeket a sorokat?




Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Nem kell annyit szövegelni! Igazi kis pletykafészek vagy, és ha jól is tudod az információkat, hajlamos vagy túl gyorsan továbbadni mindent: a rád bízott titkokat, a feltételezéseket, a hallott és átköltött híreket. Nem zavar az sem, ha a legjobb barátodról folyik a diskurzus, vagy egy olyan tanárról, akire felnézel, és akitől elismerést vársz. Kicsit át kellene gondolnod ezt a hozzáállást!





Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Az alvás lehet, hogy megszépít, de a lustaság szörnyen rossz tulajdonság tud lenni, és te maximálisan birtoklod, drága barátom. Lehet, hogy nem így tervezted az életed, viszont nyakig benne vagy. Keresned kellene magad mellé egy sellőt, aki nem képes arra, hogy nyugtot hagyjon neked. Persze, hosszú távon ez akár egészségtelenné is válhat, de kezdetben szépen kimozdítana téged ebből a holt helyzetből. 




Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 

Kiváló vezetői képességekkel rendelkezel, hiszen lojális és megbízható tudsz lenni. Emellett igencsak kitartó is, és képes vagy a hozzád közel állókért és a neked segítőkért bármit megtenni. Imádod, ha nagy projekteken dolgozhatsz - azonban vigyázz ezzel, mert nagyon könnyen megszállottá válsz, és olyankor az alvás helyett is a kávét választod, ami nagyon nem szerencsés. Picit állj meg, pihenj, élvezd a napsütést.





Nincsenek megjegyzések: