2018. május 15., kedd

Varázsvilág hírei

Új lehetőségek, ébredő tudatosság és tragédia! 


A múlt hét péntekén, bogolyfalvi idő szerint hajnali két óra harminc perckor Kína Oroszlánvárosában megnyitott az első víz alatti iskola. Hogy mi teszi ezt az oktatási intézményt ennyire sokkolóvá? A szerencsés és tehetős mágusok és boszorkányok részt vehetnek egy intenzív, ám fél éven át tartó mermisztika kurzuson, ahol megismerkedhetek a nyelvvel, a kultúrával, az úszástechnikákkal. A kiváló eredménnyel végzők  a vizsga után egy napos betekintést kaphatnak a sellők életébe, azok élőhelyét is megtekinthetve. A helyet bűbáj itatja át, mely lehetővé teszi a víz alatti légzést és beszédet, ám varangydudva fogyasztása vagy buborékfej-bűbáj használata ajánlott az odaútra. A jelentkezés Pan Zheng, híres mermisztika szakértő asszonynál, a projekt vezetőjénél történik a fényképes önéletrajz, bizonyítványok és motivációs levél csatolásával.


Tovább gyűrűzik a botrány az Ausztrál Sárkányfesztivál körül! A februárban tartott télűző sárkánytűz fesztivál keretein belül több mágus is harmadfokú égési sérüléseket szerzett, mikor egy Svéd Sróforrú lángja megperzselte őket a szállítási folyamat közben. Ezután az állatot órákon belül visszatranszportálták az eredeti lakhelyére. Azonban lelkes állatvédők egy csoportja aláírásgyűjtésbe kezdett ezen nemes állatok szórakoztatási céllal való hasznosítása ellen. A múlt hónapban elérték a megfelelő számú támogatót és a minisztérium elé terjesztették az ügyet. Elsejével pedig hatályba is lépett az új sárkányvédelmi törvény. Vajon más haladó szellemű országok is követik majd a példát?


Szomorú hír következik a problémás bőrrel rendelkező tinédzserek számára! A következő hónapokban csaknem kétszeresére drágulhat a Shelymesh-féle Tíz másodperces Pattanástalanító főzet ára! Ez nem kacsa, ismétlem, nem kacsa! Egy beszállítójuk véglegesen szerződést bontott velük, így a gyártási költségek az egekbe szöktek, pótlást sem találtak. Így jelenleg a piacot  a már meglévő készlet alapján kell ellátni és kérdéses, mikor indulhat be újra a gyártás. Urak, szülők, most nyúljanak mélyen a zsebbe és ruházzanak ajándékba!

Nincsenek megjegyzések: