2018. február 15., csütörtök

Dr. Who segít

Kedves Doktor!
Megpróbáltam rábeszélni a szerelmemet, hogy öltözzünk össze farsangkor. Tök jó jelmezeket találtam ki, de ő inkább külön akart maskarába bújni. Van okom aggodalomra? Talán már nem szeret annyira?
Magányos maszkos

Kedves Magányos maszkos! 

Nagyon sok mindentől függ az, hogy miért mondott nemet. Mióta vagytok együtt? Mennyire egyezik az ízlésével az, amit felhoztál ötletnek? Nem hiszem, hogy aggódnod kellene, és azt sem, hogy egy közös beöltözéssel mérhető lenne a szerelem. Kérdezd meg, hogy miért nem szeretné! Ha az olyan egyszerűen áthidalható probléma, mint hogy nem tetszik neki az ötleted, akkor engedj, hadd válasszon ő. Ne aggódj a különböző jelmezek miatt - inkább alakítsd versennyé, és tűzzetek ki együtt valami nyereményt annak, aki megtalálja a másikat.

Ne légy magányos, légy játékos!


Kedves Doctor Who!
Kaptam a legjobb barátnőmtől egy olyan karkötőt, ami a hangulatom szerint változtatja a színét. Nagyon szép, meg minden, de én nem annyira akarom, hogy az emberek lássák, épp milyen a kedvem. Viszont a barátnőmet sem akarom megbántani azzal, hogy nem hordom. Mi a teendő ilyenkor?
Színváltó

Kedves Színváltó!

Sokan nagyon általánosítják a színeket, és fogalmuk sincs, hogy milyen apró részletek rejlenek egy piros vagy kék mögött. Ha szívesen viseled az ékszert, akkor viseld - ha pedig valaki megjegyzést tesz, akkor emeld meg enyhén a szemöldököd, és mondd meg neki, hogy a színeknek legalább húsz jól elkülöníthető jelentőségük van, ami függ a színmélységtől és az intenzitástól. Hidd el, ha lelkesen elkezdesz magyarázni erről, a harmadik mondat után egy életre rád hagyják a dolgot. Mások véleménye ne legyen akadály; viseld azt, ami jól esik. A barátnőd pedig meg fogja érteni, ha mégsem szeretnéd hordani, amennyiben őszintén elmondod neki, mi a helyzet.

Mindig légy önmagad! (Kivéve, ha lehetsz csillámpóni...  ;) )


Kedves Dr. Who!
Kaptam egy romantikus felhangú üzenetet Valentin-napra egy rejtélyes idegentől, és nagyon-nagyon megkapott, amiket írt, de sajnos fogalmam sincs, hogy ki lehet az. Semmilyen nyomot nem adott, amin elindulhatnék. Kezdjek kutakodni, vagy várjak szerinted?
Üdv,
Ámor áldozata

Kedves Ámor áldozata! 

Tudod, mi lenne a legromantikusabb? Ha reggelinél vagy vacsoránál el tudnád érni, hogy minél több apró cetli útján elhívd őt egy romantikus találkozóra. Olvasd el újra a levelét, a kedvenc mondatodat ragadd ki, és hidd el, abból ő is magára fog ismerni. Találkozz vele egy olyan helyen, ahol nyugodtan tudtok beszélgetni. Az sem baj, ha nem kap cetlit reggelinél; hidd el, a kastélyban villámsebességgel terjednek a hírek.

Kívánom, hogy találj rá a szerelemre!

Nincsenek megjegyzések: