2017. december 15., péntek

Mivel vigyázz ebben a hónapban?



Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Az lenne a legcélszerűbb, ha ebben a hónapban messzire elkerülnéd a cukrászdát. Mivel a helyiségre gondolni is kész kalóriabomba, így nem biztos, hogy éppen most, ebben az amúgy is punnyadós időszakban járnál jól, ha betévednél oda. Most veszélyes időszakon mész át, az sem kizárt, hogy extra ráfüggésed lesz az ott kínált édességektől. Ráadásul a csoki nem megoldás mindenre.




Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Figyelj most oda, hogy vastagon öltözz fel. Bár még süt a nap, ha kinézel, szinte csalogató, azonban odakint nagyon hideg van. Semmi szükség arra, hogy most vagánykodj a haverok előtt, hogy te pólóban sem fázol, vagy kihasználva a lehetőséget, mutogasd a lábaidat. Tény, hogy tavasszal mindenki sokkal romantikusabbá válik a természet éledésével, azonban ez a mostani nem a megfelelő idő a megalapozásra. Ha nem figyelsz oda, komoly egészségügyi problémáid lehetnek.



Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Vigyázz azzal a lánnyal vagy fiúval, akivel szemben gyengéd érzelmeket táplálsz. Most nagyon könnyen rávehet olyan dolgokra is, melyeket később bánni fogsz, vagy amiért később megalázottnak érezheted magad. Csak mert tetszik neked valaki, nem kell teljesen megalázkodni érte! Hidd el, nem éri meg az a kapcsolat, amiben egy ilyen elvárás van. Inkább tartsd most a távolságot tőle, ne keresd, ne tegyél meg neki dolgokat, és a szünetben gondold át, milyen viszonyban is vagytok egymással, és hogy ez mennyire egészséges. 



Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Az egészségügyi problémák nálad is jelentkezhetnek, és bár te nem öltözöl alul, azonban hajlamos vagy hideg helyekre leülni, és akár órákat is eltölteni úgy, hogy nem is gondolsz bele, mennyire veszélyes ez. Most fokozottan hideg az, amit te csak kicsit érzel annak, és nagyon gyorsan az egészséged rovására is mehet mindez. Ha mindenképpen le szeretnél ülni, bűbájjal védd magad, nagyon sokat fog számítani. 




Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Óvatosan lépkedj most, hiszen a csúszós utak lesznek a te igazi nagy ellenségeid ebben az időszakban. Sokszor célszerűbb lenne a füvön közlekedned - sokkal inkább kiszámítható és biztonságos, mint a kitaposott és jegessé fagyott járda. Sajnos télen minden munkálat ellenére is nagyon könnyen visszafagy a már olvadásnak indult jégréteg. Ha nem muszáj, inkább ne menj ki a szabadba, most mindenhol veszély les rád.





Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Ebben a hónapban a magas szárú zoknik kifejezetten nagy veszélyt tartogatnak a számodra. Talán most nevetsz azon, hogy milyen képtelenség is ez a mondat, de ne tedd. Egy lecsúszott zokni akár az életedbe is kerülhet. Az emberek mindig igyekeznek tökéletesen festeni, szépen kinézni és jó összhatást kelteni - éppen ezért gyakran körül se néznek akkor, amikor megállnak helyrehozni az esetleges elcsúszásokat, ilyenkor pedig kész is a baj. Azt javaslom, hogy most inkább a hagyományos méret mellett maradj, vagy ha mindenképpen szeretnél extra szármérettel megjelenni valahol, használj fixáló bűbájt, és a veszély máris elhárul.



Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Vigyázz azzal, ha éjszaka esetleg kilopóznál egy tiltott csókra vagy csak egy kis nasira. Most minden szem könnyedén rád szegeződhet, és egy este alatt akár több büntetést is beszedhetsz, mint egész évben. Ugye te sem szeretnél az igazgatói irodában ülni, és a tetteidet a fél tanári karnak magyarázni? Ráadásul a csillagok most veszélyt mutatnak, félő, hogy egy ilyen éjszakai kirándulás komoly bajba sodor. 



Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Óvakodj azoktól, akik mindenféle ismeretség nélkül lépnek oda hozzád, hogy segítsenek. Ebben az ünnepi időszakban a tolvajok és gaztevők sokkal szívesebben csapnak le kedvességnek álcázott embertelenséggel, mint azt az ember hinné. Inkább köszönd meg a segítséget, és oldd meg a helyzeteket anélkül, hogy egy ismeretlen ember rosszat tegyen veled. Talán nem lesz minden alkalom könnyű, de biztonságosabb igen.




Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Ebben a hónapban nagy veszélyt jelentenek rád a hideg italok és ételek. Bármennyire is vágysz most egy kis hűsítőre, inkább vízből is a normál hőmérsékletűt válaszd. Az immunrendszered nagyon le van gyengülve, bármelyik pillanatban megbetegedhetsz, és egy kis hűvösség csak tovább ronthat a helyzeten. Inkább válassz teákat, de mindenképpen meleg italokat. Az ételekben nyugodtan nyúlj a fűszeresek után, melyek egy kicsit meg is izzasztanak. Sokkal hamarabb kijön belőled a baci így. 



Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Kifejezetten nagy veszélyt jelentenek rád nézve ebben a hónapban a sálak, hiszen megpróbálod az arcod, a nyakat és a mellkasod annyira bebugyolálni, amennyire csak lehet. A csillagok jelenlegi állása szerint viszont a túl nagy réteg sál akár a vesztedet is okozhatja. Inkább keress egy olyan darabot, ami kényelmes, de takar és melegen tart, vagy kérd meg az egyik tanárodat, hogy bűvölje el úgy, hogy mágikusan melegen tartson. Így nem kell félned attól, hogy fennakadsz és megfojt.




Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Bánj óvatosan a talált pénzzel, mert könnyen lehet, hogy csak koboldarany, és nem is valódi pénz. Könnyen jött, könnyen megy, ahogy mondani szokás, ez pedig halmozottan igaz ebben az esetben - viszont azt, hogy nem szándékosan vezetted meg a cukorkabolt tulajdonosát, nagyon nehezen fogják elhinni rólad. Még akkor is, ha eddig nem volt kifogásolható a viselkedésed, hiszen a cukrot megetted, a pénz pedig semmivé lett. Ha találsz is pénzt, azt javaslom, inkább tedd félre, így ha otthon tűnik el, nem annyira kellemetlen, mintha lopással gyanúsítanak. 




Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Vigyázz a legjobb barátoddal, mert bár ő bízik benned, lehet, hogy most elültettek valami olyasmit a gondolatai között, ami megbicsaklott bizalmat eredményez. Ne szidd, még csak viccből sem, és ha furcsán kezd el viselkedni, ne hunyj szemet felette. Kérdezd meg, mi történt, kérd meg, hogy mondja el, mi bántja vagy éppen miért feszült. Ne erőltess semmit, de éreztesd vele, hogy segítenél rajta. Hidd el, ki fog derülni időben a dolog, de csak akkor nem burjánzik el, ha nem fokozódik.




Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Van egy új ismerősöd? Hihetetlenül aranyos és kedves? Valahogy úgy érzed, hogy túl tökéletes? Igen, itt a bibi! Túl tökéletes. Senki sem olyan tökéletes, mint amilyennek ő mutatja magát. Biztos hallott rólad valamit, és a végére akar járni. Óvatosan mesélj hát neki a dolgaidról; ne örülj annyira annak, hogy van egy új ember, aki érdeklődik irántad. Majd ha egy hónap múlva is meglesz, és nem változik semmit, akkor kezdj el jobban nyitni felé. De csak lassan! 



Nincsenek megjegyzések: