2017. június 15., csütörtök

Kora nyári jóslatok




Réem (01.27.-02.23.) 
Ami másnak balszerencse, azt te most bármikor a saját javadra fordíthatod! Persze óvakodnod kell a kárörvendéstől, de lényegében nem te teszel keresztbe az embereknek. Egyszerűen csak élvezd a lehetőségeket, amik adódtak. Az órákon is remekelni fogsz, vagy legalábbis kevesebb bajt okozol majd, mint azt megszokták. Egyszerűen szólva, hihetetlen jó hónapnak nézhetsz elébe.



Tebó (02.24.-03.14.)
Nem érezted úgy mostanában, hogy túl sok mindent vállalsz be? Egy ismerős bulijának a szervezése, vagy a szorgalmi feladatok sora, esetleg beléptél egy csomó diákszakkörbe is. Meg kell tanulnod kicsit pihenni, mert ha így haladsz tovább, bizony a gyengélkedőn köthetsz ki végkimerülés miatt. Oszd be jobban a feladataidat, vagy egyszerűen hagyd, hogy mások is térhez jussanak melletted. Hidd el, ez a későbbiekben meg fogja hálálni magát.



Sellő (03.15.-04.11.)
Ha még nem vagy szerelmes, akkor most Cupido nyila jól el fog találni. De az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatokban alakulnak úgy a dolgok, hogy másképp látod majd ugyanazt a személyt. Ne hamarkodd azért el a dolgokat, ügyelj, hogy a lelkesedéseddel ne ijeszd el a kijelölt partnert. Ha szépen, türelmesen közelítesz felé, akár komoly fordulatot is vethet a kapcsolatotok.



Puffskein (04.12.-05.09.)
Óriási változások történhetnek most az életedben, amely miatt minden okod meg lesz az örömre. De az is lehet, hogy most találkozol azzal a személlyel, aki miatt az életed új irányt vehet. Ez nem feltétlenül jelenti, hogy szerelem köszönt az életedbe. Lehet csak egy mentor, vagy egy rég nem látott barát képében tűnik fel ez a személy. Mindenesetre használd ki a lehetőségeidet, ígéretes hónapnak nézhetsz elébe.




Kentaur (05.10.-06.09.) 
Nehéz hónapnak nézel elébe, készülj fel lelkiekben a sok munkára. A házi dolgozatok és az igék magolása mellett pedig nem igen jut időd majd a barátokra. Ez nem baj, ők is megértik, hogy sok dolog van most az életedben. Arra figyelj, hogy legyen meg a kellő mennyiségű alvás, és próbáld meg kerülni az élénkítőszereket, mint például a kávé. Mindezek mellett is próbálj ügyelni az egészségedre!




Augurey (06.10.-07.08.)
Csak óvatosan, az olyan ígéretekkel, amik szabályokba ütközőek. Lehetnek a környezetedben olyanok, akik látszólag egy ellenállhatatlan ajánlattal próbálnak elcsábítani, de a csillagok azt üzenik, jól fontold meg ezt. Lehet, hogy jól hangzik, de hosszútávon nem feltétlenül kifizetődő. A prefektusok és a tanárok is résen lesznek, ha valami illegálisban sántikáltok.



Jarwey (07.09.-08.05.)
Óvatosan bánj a pénzeddel, ugyanis ebben a hónapban olyan kiadások várhatóak, amik igen gyorsan elehetik az összes zsebpénzed a hónapra. Ha új seprűre gyűjtesz, akkor inkább várj vele a következő hónapban, ugyanis könnyedén átverhetnek az árával. Nem minden ér meg annyit, mint amennyinek látszik, úgyhogy légy óvatos és körültekintő. Ha kell, kérj tanácsot egyik megbízható ismerősödtől vagy egy szakértőtől, aki ismeri az értékét az ilyen tárgyaknak.




Crup (08.06.-09.02.)
Egy kicsit feszültebb vagy a szokásosnál, és ezért talán nem veszed észre, ha valaki segíteni szeretne neked. Talán olyan mérges vagy, hogy a segítő kézbe is beleharapnál. Próbáld meg ellazítani magad, mert a hónap végére ebből nem fogsz jól kijönni. Tanuld meg visszaszerezni a kontrollt az érzelmeid felett, és lásd meg a barátaidban a támaszt, ne az ellenséget. Hidd el, sokkal könnyebben veszed majd az akadályokat, ha így teszel.


Fwooper (09.03.-10.03.)
Hirtelen túl sok lett a szabadidőd, és nem tudsz vele mit kezdeni? Úgy érzed, a sok szabadidő kezdi a kedvedet is lelombozni? Lépj ki a hálókörletedből, és indulj neki Bogolyfalvának! Keress magadnak egy új hobbit, kezdj el sportolni, és élvezd ki a jó időt a többiekkel. Sok lehetőség adott, csak meg kell látnod őket! Hidd el, hogy mindenhol jobb, mint a szobád négy fala között várni a következő órára. Végy egy kis merészséget, és indulj neki új lelkesedéssel a világnak!



Kákalag (10.04.-11.02.) 
Ennek a hónapnak a jelszava legyen: csak mértékkel! Mindig egy lépéssel messzebb mész, mint ameddig kellene. Könnyedén túllősz a célon, és talán túl sokat adsz, vagy túl sokat kérsz. Próbálj meg a realitások talaján maradni,
még akkor is, ha ez nagyon nehéznek tűnik. Lesznek olyanok, akik megszólják a túlzott akaratosságot. Rájuk ne haragudj, inkább gondold át a tanácsaikat. Lehet jót tesz, ha megfogadod őket!


Moke (11.03.-11.29.)
Hajlamos vagy arra, hogy olyan sokat beszélj a problémáidról, hogy azt hidd: azok már meg is szűntek. Természetesen valahol a lelked mélyén tudod, hogy a beszéd önmagában nem lesz elég. Bár könnyít a lelkeden, de nem fog előrébb vinni a probléma megoldásában. Pedig tisztában vagy vele, hogy a beszéd helyett és mellett szükséged lesz a cselekvésre is, de ehhez talán ma még nem vagy elég erős. Ez nem baj, el fog érkezni az idő, mikor készen állsz a megoldásra.



Pixi (11.30.-12.28.)
Végre felszabadulsz egy különös, állandó nyomás alól. Jól sikerülnek a vizsgáid, vagy csak meggyógyult otthon a Puffskeined. Az ok mindegy, hisz az érzés ugyanaz. Az oldottság látszik az arcodon és a testtartásodon is, ezt pedig mások is észreveszik. Használd ki a lehetőségeket, ne stresszelj a jövőn, egyszerűen csak élvezd azt a szabadságot, ami most a nyakadba szakadt!



Kappa (12.29.-01.26.) 
Kicsit kemény vagy ebben a hónapban mindenkivel. Önmagaddal és a környezeteddel is. Tudod, hogy selyempapírba kellene csomagolni a mondandódat, de nem tudod, hogy hogyan teheted azt meg. Gondold át a mondanivalódat, mielőtt hangot adsz neki. Lehet olykor jobban jársz, ha inkább csendben maradsz. Hidd el, jobb a békesség, mintha sokat veszekednél ebben a hónapban!



Nincsenek megjegyzések: