2017. május 15., hétfő

Vigyázz az igenekkel és a nemekkel!




Réem (01.27.-02.23.) 
Nem mondták rád mostanában, hogy túl naiv vagy? Hogy megbízol mindenkiben, hogy nem kellene mindent elhinned és mindenkiben csak a jót látnod? De? Bizony... Sajnos mostanában nagyon sok rosszakaró és téged kihasználó ember kezdett el megtelepedni körülötted. Vizsgáld meg a kapcsolataidat, és ha úgy érzed, valamelyik nem őszinte, engedd el!



Tebó (02.24.-03.14.)
Mostanában egy kicsit ügyetlennek érezheted magad, mintha mindenhol veszély leselkedne rád. A csillagok és az univerzum próbálnak az apróbb szerencsétlenségekkel üzenni neked. Jobb lenne, ha óvatosabban viselkednél a mindennapokban, mert valami rossz történhet. Itt az ideje, hogy egy kicsit visszafogottabban és körültekintőbben élj!



Sellő (03.15.-04.11.)
Van egy nem igazán kellemes hírem a számodra. Itt az ideje, hogy munkát vállalj! Nem is elsősorban a pénz miatt, sokkal inkább, hogy pontosságot és felelősségteljességet tanulj. Itt az ideje, hogy megismerd a korlátaidat, hogy mivel is jár az, hogy idősödsz. A faluban számtalan lehetőség van erre, ha pedig még nem tudod, hogy mi szeretnél lenni, több mindenben kipróbálhatod magad.



Puffskein (04.12.-05.09.)
Vigyázz azzal, kinek mit mondasz, mert bizony hamar ellened fordíthatják! Egy olyan ember, akit kedves barátnak gondolsz, ellened fordulhat. Ne hidd, hogy akaratlanul teszi! Pontosan tudja, hogyan kell a kártyákat keverni. Mérlegelj, mielőtt a védelmére kelsz! Vajon tényleg csak véletlen volt? Vajon őszinte? Nem lehet, hogy eddig csak érdekből volt melletted? Hogy a megfelelő pillanatra várt?




Kentaur (05.10.-06.09.) 
Vizsgáld meg a személyiséged alakulását! Talán elsőre nem is tűnik szembe, de nagyon sok mindent máshogy csinálsz már, mint korábban. Máshogy gondolkozol, máshogy érzel. A változás maga sok apróságból tevődik össze, mégis, összességében egy új útra léptél. Hogy ez jó-e vagy sem, azt viszont csak akkor tudod majd megállapítani, ha átgondolsz mindent. Hidd el, szükséged van erre, hiszen ha nem tetszik az irány, most még tudsz változtatni!




Augurey (06.10.-07.08.)
Mozdulj ki egy kicsit a komfortzónádból, csatlakozz egy iskolai szakkörhöz vagy klubhoz! Akár olyanhoz is, aminek a munkássága tetszik, de nem hiszel magadban elég kreativitást hozzá. Hidd el, megvan benned, és lehet, hogy pont ez a kitörés kell hozzá, hogy felfedezd egy olyan oldalad, amit eddig még nem ismertél! Ígérem, jó lesz!



Jarwey (07.09.-08.05.)
Egy barátodnak szüksége van rád, azonban a helyzetet megnehezíti, hogy ezt nem mondja. Utalásokat ugyan tesz, de nagyon aprókat. Figyelj oda a jelekre, most különlegesen fontos, hogy ott legyél mellette, hiszen akár őrültségre is képes lehet! Nem tud tisztán gondolkozni, de ha te mellette vagy, akkor hidd el, felül tud kerekedni, sőt, segítséget is fog kérni.




Crup (08.06.-09.02.)
Fontos számodra, nagyon jó barátod. Vajon tényleg csak a barátod? Úgy néz ki, hogy van valaki a környezetedben, aki iránt, eddig azt hitted, hogy csak barátságot érzel, de lassan ráébredsz, hogy ez több annál. Jóval több. Szerelem. Ez elkerülhetetlen, függetlenül attól, hogy jelenleg van-e párod, vagy hogy neki van-e. Innen pedig valószínűleg csak nehezebb lesz a dolog. Megmondod neki vagy csendes szenvedésbe kezdesz? Kockázatos most minden lépés, de minden rajtad múlik, neked kell eldöntened.


Fwooper (09.03.-10.03.)
Van egy régi vágyad? Szeretnél elutazni valahova? Cserediákként eltölteni egy tanévet egy másik intézményben? Új tárgyakat felvenni? A következő időszak remek lesz arra, hogy a régen dédelgetett álmaidat megvalósítsd. Ehhez viszont az kell, hogy ne csak ülj a babérjaidon, hanem tegyél is a dolgokért. Kezdj el tervezni, és így meglelhetsz mindent, ami a megvalósításhoz kell!



Kákalag (10.04.-11.02.) 
Hamarosan felbukkan egy új lehetőség, mellyel könnyen és gyorsan juthatsz pénzhez. Elsőre nem is tűnik vészesnek a dolog, pedig az. Vigyázz, hiszen a könnyen jött pénz elég sok veszélyt rejteget! Jobb ilyenekből kimaradni. A negatívum persze nem jelentkezik azonnal, de hidd el, hogy fog, és akkor lehet, hogy ki se tudsz majd mászni belőle.


Moke (11.03.-11.29.)
Szándékosan vagy véletlenül egy komoly titok jut a birtokodba. Olyan titok, melyet, ha felfedsz, komoly következményekkel járhat- Ám akkor sem könnyíti meg a dolgod, ha eltitkolod, és később kitudódik, hogy tudsz róla. A döntéseddel barátokat és hitelességet is veszthetsz.



Pixi (11.30.-12.28.)
Rossz híreket kapsz otthonról, melyek megnehezítik a koncentrációdat. Egy csúnya betegségről és hirtelen jött adósságokról is szól a levél, te pedig bármennyire is igyekszel, csak azon gondolkozol, hogy mi jöhet még. Vigyázz, ha nem figyelsz oda, a tanulmányaid rovására mehet ez az időszak! Tudom, hogy nem könnyű, de most ide kell koncentrálnod. A megoldás talán egy nem várt oldalról érkezik majd.




Kappa (12.29.-01.26.) 
A környezeted nem tükrözi azt, hogy ki is vagy igazából, és hogy mit szeretsz csinálni. Ez így nincs jól, olyan szürke és beleolvasó lettél, hogy az már szinte ijesztő. Mutasd meg, hogy milyen színeket szeretsz, hogy mi érdekel, hogy melyik csapatnak szurkolsz! Légy látható! Ne feltűnő, ne zavaró, de legyen benned élet. A barátaid aggódnak érted, és ezt meg tudom érteni. Adj magadból egy szeletet, és hidd el, meghálálják majd!



Nincsenek megjegyzések: