2017. február 15., szerda

Szerelmes csillagok

A hónap talán legjelesebb ünnepe a Valentin nap, ám nem minden csillagjegynek zajlik majd ez az időszak a legnagyobb szerelem megtalálásával. Az égitestek azonban sosem hazudnak. Nézzük, mit tartogat számotokra a jövő a szerelem terén.



Réem (01.27.-02.23.) 
Abban az esetben, ha egyedülálló vagy, jobb lenne, ha szokásodtól eltérően ezúttal nem várnál a sült galambra. Ha kivárod az utolsó pillanatot, talán örökre elvész az esély a kiszemelted meghódítására. Ne gondolkodj, csak cselekedj! Hasonló tanácsot kell megfogadnia annak, aki párkapcsolatban él. Ha folyton csak tervezgetsz, a párod beleunhat a kapcsolatba. Légy egy kicsit merész és meglepő!




Tebó (02.24.-03.14.)
A legjobb pártalálási mód ebben a hónapban, ha nyitott és segítőkész leszel. Bármilyen megoldandó problémája is van a kiszemeltnek, próbálj meg segíteni neki. Még akkor is, ha esetleg ez kudarcba fullad. A szándékot pedig sokra fogja értékelni. A párkapcsolatban élőknek egy kis türelmet javaslunk. Nem a Tebóknak, hanem a Tebók párjának. Kissé nehezebb időszakon mennek most keresztül, érdemesebb mindkét félnek a megértést és a türelmet tartani szem előtt.




Sellő (03.15.-04.11.)
Itt az ideje felhasználni az előző hónapban félretett pénzedet. Varázsold el kiszemelteted egy hangulatos vacsorával vagy egy romantikus hétvégével. A párkapcsolatban élőknek is érdemes megfogadniuk a tanácsot. Szerelmük biztosan örülni fog egy meglepetésnek.





Puffskein (04.12.-05.09.)
Nehéz lesz ebben a hónapban döntésre jutnod. Annyi potenciális alany sétálgat majd körülötted, hogy választani sem tudsz, kinek az oldalán köss majd ki. Ezzel csak óvatosan, jobb minél előbb dönteni, mielőtt még túlságosan belekeverednél a félreértésekbe. A párkapcsolatban élők is kísértésbe eshetnek ebben a hónapban. A szerelem és a kaland lehetősége megmérgezi a levegőt, de hidd el, jobb ha kitartasz párod mellett. A viták, ha okosak vagytok, csak megerősíti a kapcsolatotokat.




Kentaur (05.10.-06.09.) 
Légy kreatív és merész! Ne a megszokott helyre ülj le a cukrászdában, ne a szokásos útvonalon siess vissza a hálókörletekbe! Minél jobban eltérsz a begyakorolt szokásoktól, annál nagyobb a lehetősége, hogy találkozol életed szerelmével. A pároknak is érdemes valami újdonságot csempészniük életükbe. Egy új szokás, egy másfajta randi, és olyanokat megtudhattok a párotokról, amit eddig esélyetek sem lett volna.




Augurey (06.10.-07.08.)
Ez a hónap nem a te időszakod. Nehezen találod meg a helyed a világban, és nem biztos, hogy ez lenne a megfelelő alkalom a párkeresésre. Inkább használd ki a helyzetet és az egyedüllétet. Ismerd meg egy kicsit önmagad, mielőtt eljön a te időd. A párkapcsolatban élőknek sem lesz egyszerű dolga a közeljövőben. Próbáljátok meg megbeszélni a nézeteltéréseket, és nem egymásnak torkának esni. Legyetek türelmesek és elnézőek!



Jarwey (07.09.-08.05.)
Ne legyél kétségbeesett, mert egyedül töltötted a Valentin napot! Hagyd abba a szerelmi bájitalok kotyvasztását, és bízz egy kicsit a saját kisugárzásodban! Vonzóbb vagy, mint gondolnád. Fogadd el a bókokat a párodtól, és ne gondolj hátsó szándékra. Hidd el, hogy tényleg megbízhatsz benne, és avasd be a titkaidba! Hidd el, meg fogja még hálálni.




Crup (08.06.-09.02.)
A pozitív hozzáállásod most meghozza a gyümölcsét, csak ne ijedj majd meg a lehetőségtől. Nyugodtan hihetsz a szemednek. Jó esélyed van az igazi párod megtalálására, ha nyitott és befogadó vagy. A kapcsolatodban is dúl a szerelem. Ne hagyjátok, hogy a külső vélemények megingassanak titeket egymásban. Készüljetek fel, hogy az egyik legfelhőtlenebb időszak köszönt az életetekbe.



Fwooper (09.03.-10.03.)
Mr. Darcy és társai csak a könyvekben szerepelnek, és bármilyen szomorú is, semmilyen varázslattal sem tudnak kilépni a lapokról. Úgyhogy ideje felkelned és kilépned az álomvilágból! Hagyd egy kicsit abba a párod összehasonlítását másokkal. Nagy nyomás nehezedik így rá, ami nem biztos, hogy jó véghez vezet. Fogadd el olyannak, amilyen, és hidd el, mindketten boldogabbak lesztek.



Kákalag (10.04.-11.02.) 
Ha a próbálkozásaid eddig nem váltak be, kérj professzionális segítséget. Egy társkereső cég vagy esetleg egy barátod is kínálhat olyan lehetőségeket, ad olyan tanácsokat, amikre eddig nem is gondoltál. A pároddal mostanában nehezen jöttök ki, és nem sikerül a vitáitokat magatok között elintézni. Érdemes egy harmadik fél segítségét kérni, aki objektív szemmel tisztázni tudja a helyzetet.



Moke (11.03.-11.29.)
Túl sokat válogatsz. Ő túl alacsony, ő túl magas, nem szeretem a szőkét, barnát, vöröset, feketét. Légy egy kicsit nyitottabb, hogy társra találj! De ha nem szeretnél elköteleződni, ne érezd szégyennek. Sokkal több energiát emészt fel, ha különböző érveket találsz ki folyton. A pároddal nagyok az elvárásaid és sok a vitátok. Ne aggódj, még tisztázhatóak a helyzetek. De azért érdemes átgondolni, hogy talán mindkettőtöknek jobb, ha békével váltok el egymástól.



Pixi (11.30.-12.28.)
Óvatosan fogalmazz a hónapban! Ha nem is rossz szándékból, de sokan félreérthetnek, így akár a kiszemelted sem biztos, hogy egyből a karodba omlik. Légy egy kicsit visszafogottabb a siker érdekében! Hasonló érvényes a párkapcsolatban élőkre is. Ha nem érted, miért haragszik rád a társad, érdemes végiggondolni a beszélgetéseiteket. Lehet, hogy akaratod ellenére olyat mondtál, amivel megbántottad.




Kappa (12.29.-01.26.) 
Utol kell egy kicsit érned magad, így folyton rohansz. Nem is veszed észre a körülötted lévő lehetőségeket és jeleket. Lassíts egy kicsit, állj meg, és fogadd a jeleket! Nem jársz rosszul egy kis szemlélődéssel. Tartsd számon az évfordulóitokat, vagy a párod születésnapját. Könnyen lehet, hogy elfelejtesz egy fontos dátumot, és akkor magyarázkodnod kell majd. Inkább előzd meg a bajt, és jegyezd fel valahova.



Nincsenek megjegyzések: