2016. május 15., vasárnap

Mi legyél, ha nagy leszel? A csillagok válaszolnak!

Ismét eltelt egy év, megint egy újabb végzős évfolyam lépett a színre. Sokan azonban közülük még nem tudják, hogy mik legyenek, ha nagyok lesznek, és ezzel így vannak a fiatalabbak is. Nos, kutattam, és találtam egy kis segítséget. Mindez ugyan nincs kőbe vésve - bár igencsak szimpatikus az írói pálya -, de ezt gondolják ideálisnak a csillagjegyeink alapján.:

Kos - március 21 - április 20
A kos vezetésre született, így olyan szakmát érdemes keresnie, melyben megvan a lehetőség ahhoz, hogy tényleg a ranglétra tetején kössön ki, méghozzá gyorsan. Azonban olyan álláslehetőségek felé érdemes kacsintgatni, ahol egy csapatot irányíthat, ugyanis a kezdeti lelkesedése gyakran alábbhagy, és ha jó is az ötlet, nem biztos, hogy végigviszi. Kell hát a többi munkatárs, akik akkor is hajtanak, ha a főnök már máson töri a fejét. 
Amit neked érdemes választani: Kviddics edző, Repüléstan tanár, Csapatkapitány

Bika - április 21 - május 21
A bika nagyon gyakorlatias jegy, vezetőként és beosztottként is remekül megállja a helyét. Nagyon szorgalmas és csapatjátékos alkat, azonban igen makacs és önfejű is egyben. Mindenképpen olyan munkában kell gondolkodnod, ahol kibontakozhatsz. 
Amit neked érdemes választani: Saját vállalkozás, Eladó, Minisztériumi alkalmazott irodai téren, Gazdasági igazgató v. beosztott

Ikrek - május 22 - június 21
Másokhoz képest az ikrek igen gyors tempót diktálnak, és olyan környezetbe vágynak, mely rengeteg meglepetéssel kecsegtet. Szívesen vág bele mindenbe, ami újdonságot hozhat számára, viszont a monoton életmódot gyűlöli. Ha valami már nem tudja lenyűgözni, muszáj újba kezdeni. 
Amit neked érdemes választani: Máguslény kutató, Bájital fejlesztő, Gyógynövénykutató, Ragálykutató

Rák - június 22 - július 22
A rák a leganyáskodóbb csillagjegy, felelősségteljes, szeret gondoskodni másokról. Szereti, ha másoknak jót tesz a munkájával. Fontosak számára az emberi kapcsolatok, arra törekszik, hogy a megismert emberek életét jobbá tudja tenni, tudjon segíteni rajtuk. 
Amit neked érdemes választani: Óvónő, Tanár (főleg személyiségfejlesztő részen), Medimágus, Javasasszony.

Oroszlán - július 23 - augusztus 23
Az oroszlán imád a figyelem középpontjában lenni, szereti a fényűző, csillogó életvitelt. Azonban szereti inspirálni is az embereket arra, hogy jobbá váljanak, hogy kihozzák magukból a maximumot. Vidám természetűek, hajlamosak arra, hogy kiharcoljanak maguknak egy vezetői széket. A kezdeti bizalmatlanság után azonban bebizonyítják, hogy remekül helyt tudnak állni. 
Amit neked érdemes választanod: Jelmeztervező, Előadó művész, író, Minisztérium vezető (Vagy csak légy örökös, simán megállod a helyed) 

Szűz - augusztus 24 - szeptember 23
A szűz csillagjegy szülöttei inkább beosztottként tudják megállni a helyüket. Szeretik a pontos utasításokat, precízek, nagy odafigyeléssel végzik a munkájukat. A főnöki székbe kerülnek, megértő főnökként viselkednek, ám jóhiszeműségüket gyakran kihasználják. Szuper memóriájuk van, így számos területen alkothatnak kiemelkedőt. 
Amit érdemes választanod: Eladó, Recepciós, Festő (mágikus tinta előállításával), Tolmács

Mérleg - szeptember 24 - október 23
A mérlegek, mint nevük is mutatja, az igazságra, a jogos ítélet meghozatalára születtek. Jó a szociális érzékük, fontos számukra, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel. Nagyon könnyen kiismernek másokat. Igazságérzetük miatt sokan hamar megbíznak bennük. 
Amit érdemes választanod: Bírói pálya, A mágikus esküdtszék, Minisztériumi osztályvezető, Minisztérium vezető

Skorpió - október 24 - november 22
A skorpiók nagyon értenek a titoktartáshoz, és nagyra értékelik a diszkréciót. Imádják a kihívásokat, ha valami nem hullik csak úgy az ölükbe. Szeretik a kihívásokat, ha az eszüket kell használniuk. Szeretnek igazságot szolgáltatni. 
Amit érdemes választanod: Auror, Amneziátor, Mágus - mugli kapcsolattartó, Iskolaigazgató

Nyilas - november 23 - december 21
A nyilas ügyesen tudja motiválni a munkatársait, szorgalmas és jó munkaerő, szinte nem létezik számára lehetetlen. Egyedül és csapatban is megállja a helyét, nem riasztja el sem munkaköri, sem munkahelyi változás. Barátságos, kellemes jelenség. 
Amit érdemes választanod: Hopp-hálózat karbantartó, Fényképész, Rezervátumi munka, Bájital és mágikus tárgy beszerző és forgalmazó

Bak - december 22 - január 20
A bak keményen dolgozik, tele van ambícióval és odaadással. Nagyon jól szervezi az életét, nem unatkozik sosem. Karizmatikus, lelkes, motiváló. Rossz tulajdonsága, hogy könnyen válik a munka rabjává, kiszakítva ezzel magát a szociális életből. 
Amit érdemes választanod: Építész, Személyi titkár, Könyvtáros

Vízöntő - január 21 - február 19
A vízöntő szabad lélek, magányos típus. Munkájára odafigyel, precíz, azonban nem az a csapatban dolgozó alkat. Persze, ha arról van szó, szívesen dolgozik másokkal, mégis jobban érzi magát egyedül. Ötletei a külvilág számára sokszor érhetetlenek, ám mikor egészében látják, vitathatatlan, hogy valami újat és nagyszerűt alkotott. 
Amit érdemes választanod: Fényképész, Festő, Szobrász, Mágikus tárgy készítő (pl.: pálca, játékok, seprű stb.). 

Halak - február 20 - március 20
A halak rugalmas, és nem különösebben foglalkozik azzal, hogy mit gondolnak róla mások, magának szeret bizonyítani. Érzékeny, segítő jellem, szeret azon a területen elhelyezkedni, ahol ezt előtérbe helyezheti. Jók a megérzései és remek ritmusérzéke van. 
Amit érdemes választanod: Zenész, táncos, Óvónő, Medimágus, Javasasszony

Nincsenek megjegyzések: