2016. január 15., péntek

Lerántjuk a leplet


Aki ma először terítékre kerül, az nem más, mint Reissner Krisztián, az Eridonos mestertanonc. Bizonyára idekerülése miatt örvend ennyire -ahogy azt a fenti képen is láthatjuk-. Ám lehet, hogy csak egy jól sikerült beadandó, vagy egy fiatal hölgy megszédítése okozott neki ekkora boldogságot. Mindenesetre amikor az eset történt, épp a saját házamba tartottam vissza, mikor találkoztam egy kis elsős piroskával, aki szipogva állt neki elpanaszolni nekem, hogy ő csak bekopogtatott mert szeretett volna szólni neki, hogy kissé csendesebben dudorásszon már, mert ő tanulni szeretne -milyen kis szorgalmas-. Ám csupán csitítgatást kapott és azt, hogy rácsukták az ajtót. Na de Krisztián!


Következő áldozatunk Sebastian Jared Selwyn. A fiú okai egyelőre még nem ismertek, viszont a találgatások folynak és bizony ezek is beszivárognak hozzánk. Némelyek azt mondják, hogy puszta unaloműzésből, mások szerint pedig pénzkeresés céljából állt be a munkásosztály rétegébe, mert szeretne magának venni egy pöpec kis járgányt. Szó mi szó, a fiú reklámfilmek forgatásába kezdett a közelmúltban. Egyik legjobban sikerült műve az igazinak álcázott, műanyag villa népszerűsítése, mely annyi honoráriumot hozott neki, hogy egyből kifizethette az interneten meghirdetett járműt. Ez így mind szép és jó is lenne, ha időközben nem derült volna ki, hogy Jaredet bizony csúnyán átvágták és az autó igazából közel sem volt olyan jó állapotban, ahogy azt meghirdették a portálon. Mindezek tudatában teljes mértékben megérthetjük, hogy a fiú mérges lett, elvégre se pénz, se kocsi és bár próbálta megőrizni nyugalmát, végül akaratának puszta erejével roppantotta össze szerzeményét. Nézzük a jó oldalát; biztos megtanulta, hogy mennyire nem szabad hinni varázstalan társainknak.


Végül, de nem utolsó sorban, nézzünk a Rellon ház tájéka felé is. Egyik olvasónk küldte be a képet Antoinette Myra Blackburn-ről. Az elsős sárkánykáról eddig is terjengtek szóbeszédek, hogy talán idősebb, mint amennyinek mondja magát és ha eddig ezt valaki nem hitte el, hát itt az ideje! A fotón tökéletesen látszik Nette, illetve a rajta lévő csini kis esküvői ruha. Ám ki lehet a vőlegény? Előfordulhat, hogy akár Havasi Bence Milán, akivel egyre többet látják a lányt -és bár mindent tagadnak, a jelek magukért beszélnek-. Ám az is a fülünkbe jutott, hogy a hölgy rendelkezik jegyessel is, mégpedig Travis Ryan Payne személyében. Vajon ez még csak a ruhapróba, vagy már egyenesen az esküvő előkészületek egy részletét sikerült lencsevégre kapni? Emellett miért olyan Myra arckifejezése, amilyen? Csupán kíváncsi, hogy vőlegényének tetszik-e a felállás, vagy esetleg a férjjelölt kihúzta valamivel a gyufát? Netalántán elméretezték a ruhát és emiatt szeretne reklamálást tenni a varrónőnél? Csupa kérdés, melyekre reméljük minél hamarabb választ is kaphatunk!

Nincsenek megjegyzések: