2015. május 15., péntek

Mit tesz veled egy kis napfény?

Naptej vámpírfaktorral


Azt mindannyian tudjuk, hogy egy vámpírnak nem kedvenc időtöltése a strandröplabda, azonban bármilyen hihetetlen, kedvenc vámpírunkat többen is látták a parton sétálgatni, a legnagyobb kánikulában. Állítólag szerelmes, állítólag egy tanárnőbe, akinek állítólag sötét haja van. Hogy ebből mi igaz és mi nem, azt nem tudhatjuk, de egyesek biztosra vélik, hogy Mr. Kensington talált egy megoldást a napsugaras problémájára. Egy szert, mely forradalmasítja az eddigi vámpírlétet. Az összetevők nagyon titkosak, de annyi biztos, hogy van benne naptej, amortentia és a szerelme szempillája. Hogy miért nem a hajszála? Nos, erre legalább biztosan tudok válaszolni. Mikor este lehunyjuk a szemünket, és megérkezik az édes álom, az reggel úgy távozik, hogy kinyitjuk a szemünket, a mozdulattól pedig az édes álmok beleivódnak pilláinkba. A megoldás vagy ez, vagy srácok, gyertek be a napról, mert kezd megütni titeket!

Diákmunka a strandon


Várffy-Zoller Róbert. A legtöbb lányból hatalmas sóhaj szakad ki, ha rágondol a Rellon csapatkapitányára. Robi pedig élelmes, nem szenved önbizalomhiányban sem, és ennek köszönhetően ki is használja adottságait. Aki már felöltözve is odáig van a zöldek szépfiújáért, annak javasoljuk, hogy látogasson le a partra, ugyanis ha nincs éppen tanóra, Robi ott sétálgat, és ha meghívod egy italra, még ellenállhatatlan mosolyát is előveszi. A hölgyektől, akik már kihasználták a lehetőséget megtudtuk, hogy Robi nem túl beszédes, de nagyon finom az illata, és szép felsőteste van. Srácok, egy jó tanács ezek után: kviddicsezzetek! 

Otthon rekedt auror


Úgy hírlik, Dwayne Warren nem véletlenül nem tartott velünk a nyaralásra, és ennek oka nem más, mint Zója néni. Persze nem úgy, hogy pont most született közös babájuk. (Bár hivatalosan két gyereken kívül semmi sincs közöttük, mégis felforgatta az életüket, de az a történet már jó pár héttel ezelőtti – amúgy gratulálunk persze -.) Hanem úgy, hogy a néni már egy ideje titokban tanítja az auror bácsit magyarul. Dwayne Warren régi álma, hogy magyarul kommunikáljon a diákokkal, meglepő, igaz? Pedig biztos forrásból tudjuk, hogy keménynek ható aurorunk amióta itt van, egyre jobban meglágyul. Nemrég azt a fülest kaptuk, hogy mostanában csak magyar ételeket eszik, és már káromkodni is folyékonyan tud magyarul. Csak így tovább!

Mr. Osztriga elkelt


Senki se számított arra, hogy ha eljövünk ide, majd Almásy Léna fogja magát, és férjhez megy. Pedig így van. Amint találtak egy überromantikus pontot a szigeten, egy nyugodt estét, amikor nem kell Konnak szolgálatban lennie, meg persze két tanút, egy érdekes, sámánnak is beillő alakot, és két gyűrűt, megtették. Nem igazán tervezték meg, sőt, azt suttogják, hirtelen ötlet volt. Nyolckor kitalálták, tízkor már régen házasok voltak. Ez a nem semmi, ugye? Spontaneitás felsőfokon. Gratulálunk!

Nincsenek megjegyzések: