2015. február 15., vasárnap

Mit ígérnek a csillagok februárra?

Réem (01.27.-02.23.)
Egy kis lustálkodás senkinek sem árt, de te már kezdesz túlzásba esni. A feladataid csak halmozódnak és neked a legnagyobb kihívást most a szemközti fal masszív bámulása jelenti. Ha így folytatod, nagyon sok minden fog a fejedre nőni a hónapban. Egy kicsit szedd össze magad és légy aktívabb. 

Tebó (02.24.-03.14.)
Mostanában teljesen befelé fordultál, ami esetleg azzal is járhat, hogy többek társaságát kerülöd. Ez hosszútávon nem egy jó megoldás, hiszen így elvesztheted olyan kapcsolataidat, melyek segítettek az elmúlt hónapokban. Tudom, hogy ez az időjárás nem éppen boldogságot csepegtető, de ha eljön a tavasz, magányos leszel ezzel a hozzáállással. 

Sellő (03.15.-04.11.)
Adj egy esélyt annak, hogy valami új lépjen az életedbe. Lehet egy új párkapcsolat, barát, tantárgy vagy hajszín. Nem kell hatalmas dolgokra gondolni, azonban az apró változások előrelendítenek abban, hogy szebbnek lásd a világot és az életedet. 

Puffskein (04.12.-05.09.)
Lassíts egy kicsit! Mostanában olyan vagy, mint egy ugráló, kerge és bolondos gyerek, azonban ez hosszú távon idegesítő és veszélyes is. Jobb lenne, ha a mostani aktívságodat elosztanád kettővel. Csak egy kicsit vegyél vissza, akkor senki se szólhat meg, ahogy a munkáidra, beadandóidra se mondhatja senki, hogy összecsapottak. 

Kentaur (05.10.-06.09.)
Légy egy kicsit megértőbb. Attól még, hogy te tudsz valamit, nem biztos, hogy más is ugyanazzal az ismeretanyaggal rendelkezik. Van olyan, amit te nem tudsz, és olyankor jól esik a segítség, főleg, ha kedves hangon érkezik. Néha nehezen lehet bírni az értetlenséget, de mindannyian emberek vagyunk, ezt neked is meg kell értened. 

Augurey (06.10.-07.08.)
Már látod a fényt az alagút végén? Helyes, csak haladj tovább, jó úton jársz, hogy sikereket érj el egy régóta áhított vággyal kapcsolatban. Ha azonban teljes káoszt tapasztalsz csak, akkor célszerű újrakezdened a dolgokat, mert nem egy helyen hibáztál. Csak arra figyelj, hogy tényleg a legelejére menj vissza. Hiába hárítasz egyetlen hibás döntést, az még nem megnyert háború.

Jarwey (07.09.-08.05.)
Most nagyon oda kell figyelned arra, kinek mit mondasz. Általában nem szoktad megbántani a barátaidat, azonban most az eddigieknél is durvább kijelentéseket teszel, úgy, hogy sokszor észre se veszed. Nem kell érzésből válaszolni mindenre, olykor gondold végig a mondandódat. Barátságokat menthetsz meg!

Crup (08.06-09.02.)
Keress valami hobbit. Nem kell nagy volumenű dologra gondolni, de legyen valami, ami kikapcsol olyankor, amikor ki kell, mert ha folyton csak a feladataidra koncentrálsz, akkor a végén teljesen összeomlasz a sok adat alatt, az pedig senkinek se tenne jót. 

Fwooper (09.03.-10.03.)
Ébresztő! Mostanában olyan vagy, mint aki nem is ezen a bolygón jár. Ez olykor kellemes kikapcsolódást is nyújthat, ám hosszútávon figyelmetlenséget és szétesettséget generál. Nem célszerű pont a vizsgák előtt kilépned a valóságból, mert sokkal nehezebb lesz összeszedned magad, mint hiszed. 

Kákalag (10.04.-11.02.)
Gondold át a jövődet alaposan. A most meghozott döntések hatással lesznek nem csak a következő heteidre, de talán az életed későbbi alakulására is. Nem biztos, hogy most azonnal bekövetkezik minden, ám ha nem vagy elég következetes, csúnya csapdákba sétálhatsz bele, amelyekből sokkal nehezebb lesz kilábalni, mint hinnéd. 

Moke (11.03.-11.29.)
Ne végy mindent készpénznek. Egy–egy kijelentés általában csak a pillanat hevében születik, nem feltétlenül a valóságot, vagy tényszerű szándékot tartalmaz. Ha mindent azonnal elhiszel, amit neked mondanak, akkor elég sokszor és elég csúnyán megütheted magad érzelmileg. Inkább várj, mint hogy később ostobán érezd magad.

Pixi (11.30.-12.28.)
Lehet, hogy most egy kicsit érzékenyebb vagy, de ne jegyezd meg ezt fennhangon mindenkinek, mert lesznek rosszakarók, akik pont a mostani állapotodat fogják kihasználni arra, hogy visszaéljenek vele, és ártsanak neked. Vedd elő a magabiztosabb énedet, és lépj túl a hangulatodon. 

Kappa (12.29.-01.26.)
Engedd el magad, élvezd az itt és most pillanatokat, mert ki tudja, mikor lesz ilyen könnyű megint minden. Engedd, hogy a történések vigyenek magukkal, hogy a lehetőségek adják magukat. Most nem kell mindenen elgondolkoznod, csak élvezd!

Nincsenek megjegyzések: