2015. január 15., csütörtök

Diákok és egyéb állatfajták

Eljött a tél, ami másoknak hócsatát, korcsolyázást, meghitt pillanatokat jelent. Nekem is… Mármint, én nézem őket a távolból. Sok időm van, nagyon sok. Mivel a közösségi életem egy nulla, a legnagyobb szórakozást más emberek bonyodalmai jelentik számomra, és gondoltam miért ne, beszámolok róla nektek is! Mivel mostanában belekóstolgattam a festésbe, valahogy szimpatikusabb vagyok a festményeknek (vagy csak félnek, hogy kapnak egy kackiás bajuszt), így nekik is megeredt a nyelvük. No, ennyit rólam. Kedves olvasó, jó szórakozást!

Kezdjük a Karácsonyi bállal! Először is, nagy taps a DÖKösöknek, nagyon kitettek magukért. Nekem nem volt párom, így egy fehér melegítőben betankoltam a forrócsoki-szökőkút mellé, majd jegyzeteltem. Hihetetlen, lélegzetelállító párosítások voltak, kezdjük is az elsővel.

A Diákok elnöknője, (akiről biztos forrásból tudom, hogy rálőtt egy frissen érkezett rellonosra) Annelie Freya Blomqvist és Mirákulumszökevény társa, Naphegyi Máté érkezett elsőként, nos, ez várható volt, a hölgyemény nagyon kicsípte magát, tetőtől talpig példát statuált, hogy is kell betartani azt a fránya Dresscodeot.

Catherine, a legfrissebb Rellonos prefektus az északi Casanovával, Dioméddel mutatkozott, ami őszintén meglepett azok után, hogy az előző bulin, amikor még meg is koronázták, egy rejtélyes, férfiúval lécelt le az ünnepélyről. Te kis huncut.

A harmadik párosunk volt talán a legváratlanabb, ám szerény személyem által a legjobban körberajongott. Az eridonos melodimókus Gryllus Annabell, a levitás házvezető-helyettes és könyvtáros Matilda húga, egy ötödikes rellonos Lédával jelent meg, mindketten elbűvölő ruhában és hihettek nekem, még a terem másik végéből is látszottak azok a szikrák.

Aztán érkezett a friss, titokzatos, rellonos Zephyrine, Jeremy karjába karolva… Jobbat érdemelsz, hidd el. A srác mellesleg Kiva Faraday, a sokak által ismert eridonos pyromágus húgát vitte el az előző buliba, nyúljelmezben, olyan mérgesen, hogy lehúzta az első italt, amit talált... Kicsit táncoltak, majd sietősen távoztak is, nem kötötte le őket annyira a terem bája vagy a szökőkút, mint engem.

Következő párosunk teljesen rellonos volt, az iskola közösségi életében olyan sokat tevékenykedő Lavia Stark és a szintén friss Jake Sandder. Öltözékük olyan volt, mintha egy esküvőről szöktek volna meg… Vagy nem is szöktek meg és ezt találták olcsó lagzi megoldásnak...? Áh, maradjunk a földön. Csodálkoztam, hogy egy lőtt sebbel ilyen természetesen tudott mozogni. Jake, emelem kalapom.

A Levitás szőke herceg és a fiatal, világjáró Művészetek tanár? Bizony, a végzett diák és Grace „pasija” nagyon szép pár voltak, bár nem annyira, mint az eredeti párosításuk, a Granthony és az Alexeen. Színjátszós is lett a fiatalúr, de senki sem látta a felvételét, ki tudja, mik történtek a vörös függöny mögött...?

Julien, a legfiatalabb és egyben legkedvesebb Eridonos, újdonsült aeromágus is megjelent, ugyan nagy dilemmát okozott neki a párválasztás, hogy Zsülikét a piszkos szájú játékot, vagy Kámeát vigye el. Végül a háztársa bizonyult jobb döntésnek.

Óóóó, és ekkor robbant be Vinca, ami a navinés kviddicskirálynő Luca, és az eridonos... Vincéből állt. Rendkívül aranyosak voltak együtt, öröm és boldogság, csak maradjon így minden és, akkor hamarosan benne is lesz a köztudatban ez a két turbékoló galambocska… Vagyis mostantól már benne vannak.

Volt itt még egy eridonos Henrietta szívdöglesztő szerelésben, és egy titokzatos Ivan. Mindketten káprázatosan néztek ki, és még be is tartották az előírást, így nem kellett a biztonsági manóknak kitessékelni őket, hogy aztán elvégezzenek egy trullust az öltözéken.

Az Eridonos csapatkapitány megkaparintotta a főnyereményt, az iskola egyetlen terromágusát, a szintén piros Ashleyt. Nem sokat tudok róluk, de eléggé passzoltak egymáshoz. De azért vigyázzunk a hölgyikével, mert, ha valami rosszat teszel, rád omlasztja az iskolát!

Ejj ejj.. Ez meglepett Tanja. A számomra nagyon is ijesztő Gregor imádnivaló húga Lasch tanár úr fiával jelent meg a bálon. Pedig azt is suttogták nekem a portrék, hogy volt valami… Lénárd? Nos, remélem annak még nincs vége, szerintem ez a srác kevésbé illik hozzád és én aztán tudom mi kell neked. Hidd el. Tudom.

Lindsey magányos farkasként figyelte a tömeget, amíg a Woodrow hugi oda nem ment fényezni a megjelenést, ami mellesleg nagyon is jogos volt.

Kilt Zoltán és Kiranella Amorden újabb meglepő fordulat volt szemeimnek, hiszen a legbátortalanabb levitás bevállal egy rellonost… Nohát. Egyszerűen nohát. A végére szinte már-már felbukkant köztük a kémia, még tánc is volt, bizony, a francia leányka nagyon élvezte.

Ezzel a végére is értünk a bálnak. Ti mit szóltok ehhez?

Van itt még pár dolog… Az első, aminek a legjobban örülök, hogy Kinsay él! Igen, hölgyekurak, a kék aurortanonc, és az exkék bütykölőzseni már együtt van. Mármint… Nagyon úgy tűnt az izgatott festmények magyarázatából, egyikük sem nyilatkozott eddig, megígérem, utánajárok a dolognak.

Tudjátok mi az a rozsomák? Sok helyen élő emlős, amit a bundájáért is vadásztak. Egy ilyent láttak az iskola környékén, a leírások alapján… Nagyon puha. Ennyit tudunk róla, egy puha rozsomák ólálkodik az iskola környékén, gyerünk emberek, keresse mindenki! Az idekerülésének körülményeit nem ismerjük.

A szerkesztőségünk vezetőjét, a sápadt, csak éjjel megjelenő Adamet egyszer csak berántották a pszichológusi rendelőbe. Mindannyian tudjuk ki tette, ám az nem olyan köztudott, hogy Dwayne, az iskola defenzora szintén jó kapcsolatot ápol Adammel… Hogy mi fog kisülni ebből a titokzatos, és rendkívül bonyolult szerelmi háromszögből, megtudhatjuk a következő hónapban… Reméljük.

Apropó szerelem... Nagyon szorgos volt Cupido, ugyanis a tűökörteremben eltalálta Wolgastot, a félfrancia másodikost. A tükör... Értitek.... Nos, nem nagyon változott semmi nála, szerintem mindig ilyen volt.

És végül... Egy eltűnt rellonos visszatért? Bizonyára többen is szemtanúi voltatok, ahogy Mihael Gérard Saint-Venant végigmasírozott a folyosón. Nem kell félni, valójában ez David Bennett... Vagyis, azért lehet félni, szóval a kviddicscsapat kapitánya valamiért elváltozott, és balszerencséjére ilyenre. Sok sikert a túléléshez!

Köszönöm a figyelmet, remélem tetszett ez a kis összefoglaló.

Nincsenek megjegyzések: