2014. április 15., kedd

Varázsvilág hírei


VIGYÁZAT!!!
VÉSZES IRAMBAN TERJED ISKOLÁNK FALAIN BELÜL A CUKI-KÓR!


A Bagolykő Mágustanoda tanulói, tanárai és mágikus lényei körében terjedni kezdett egy különleges vírus. A négy ház tagjai különbözőképpen hívják a kórt, de hatásáról mindannyian ugyanúgy számolnak be. Ha valaki elkapja, akkor elveszíti anyjától származtatott józan eszét, s bolondként kezd ténferegni a kastély falai között. Nem egyszerű, szerelmesekre leszálló rózsaszín ködként emlegetik ezt a különös járványt, sokkal veszélyesebbnek és ijesztőbbnek tartják attól, így ezúton szeretnénk felhívni a még egészséges olvasók figyelmét, hogy legyenek elővigyázatosak és a saját maguk érdekében óvakodjanak a furcsán viselkedő személyektől!
Elmondásuk alapján, a vírus hordozói mindenkivel indokolatlanul kedvesek, folyamatosan mosolyognak és nevetgélnek, és a még 'tiszta', kórmentes társaikat minduntalan meg akarják puszilni. Valószínűsíthető, hogy a Cuki-kórként elhíresült betegséget a fertőzöttek testi érintkezés által képesek továbbadni, így amíg biztosat nem tudunk, addig kérünk benneteket, hogy csak jól ismert, magukhoz híven viselkedő személyekkel létesítsetek ilyesfajta testi kontaktust. Aki tehát egy éjjel a falu szórakozóhelyei egyikén - vagy sorban az összesben - köt ki, majd ismeretlenekkel hentereg, az ne csodálkozzon az esetleges másnap reggeli változásokon.
Úgy hallottuk, hogy a vírushordozók valamiféle becenevekkel különböztetik meg egymást, melyeket beépítettek vezeték- és keresztneveik közé, és mint egy titkos kódnevet használják azokat. Nem tudni, hogy mi alapján történik a beavatás, az álnevek hogyan születnek meg, csak annyi biztos, hogy aki nemcsak testben, de elmében is józan szeretne maradni, az nagy ívben kerülje el furcsán viselkedő társait. 
Arról sajnos nincs hír, hogy ennek az egész felhajtásnak mikor lesz vége, csak tippeket hallani, melyek, higgyétek el nekem, számunkra zord jövőt jósolnak.

Személy szerint fontosnak tartottam iskolánk legnépszerűbb diákújságjában is lehozni a hírt, remélem, hogy a kór elől menekülő fiatalok még olvassák, és ha valakinek van pár hasznos 'túlélési tippje', akkor kérem sürgősen küldjön róla baglyot, hogy még idejében értesíteni tudjuk a kastély kórmentes lelkeit.

Sok sikert kívánok mindenkinek, engem ezeken a napokon ne keressetek, személy szerint az alagsorban igyekszem túlélni ezt a ínséges időszakot.






Nincsenek megjegyzések: