2014. április 15., kedd

A meglepetések hónapja

Vajon igaz mindaz, amit a festmények suttognak? Lehetséges, hogy a legszentebbnek tűnő emberekről, vagy épp azokról, akik rossz híre megelőzi felbukkanásukat, kiderüljön olyasmi, ami teljesen szembemegy a róla kialakult képnek? Nem tudhatjuk, mindenesetre ismeretlen kilétű lesifotósunk ezúttal is a szerkesztőség asztalára dobott néhány meglepő fényképet, mi pedig megpróbáltunk utána járni, miről árulkodhatnak. Az április a meglepetések hónapja.

Egy bejegyzetlen metamorfmágus jár közöttünk?


Úgy tűnik Keiko Sama ha megcsavarja mindkét fülét, képes más alakját felvenni. Még sosem hallottunk róla, hogy a metamorfmágia ilyen módon működjön, az is lehet, hogy ez csupán a levitás leányzó heppje, mondván, hogy így viccesebb az egész.
Nos, ez tagadhatatlan, de vajon igaz is a hír? Keiko ugyanis nem szerepel a bejegyzett metamorfmágusok listájában.

Jobb lesz vigyázni vele!


Kaptunk egy másik levitás lányról is fotót, ami szintén meglepett minket, ugyanis az ártatlan arcú, kedves kis Runa Blackwood úgy tűnik, nagyon mérges lett, és tettlegességhez folyamodott valamelyik diáktársával szemben.
Nem tudjuk, hogy a fiú mit mondhatott, vagy tett, amivel ilyesmit váltott ki Runából, és arról sincs információnk, hogy vajon megúszta-e ennyivel, vagy még mindig a gyengélkedőn fekszik-e. 

Jobb, mint az eredeti


Nagyon vad éjszakája lehetett Mihael Gérard Saint-Venantnak, ugyanis mikor reggel belenézett a tükörbe, hosszú, szőke haj alól pislogott vissza önmagára. Jól láthatóan megrökönyödött a dolgon, nem valószínű, hogy ínyére volna új frizurája, nekünk mindenesetre a szerkesztőségben nagyon tetszik! Ne légy szégyenlős Mihael, mutasd meg a nagyvilágnak új külsődet!

Fontos a megjelenés


Azt már tudjuk, hogy Ombozi Noel előszeretettel tesz rossz fát a tűzre, és kiemelt figyelmet szentel a szőke hajkoronával megáldott lányoknak, de arról a különös szokásáról eddig nem volt tudomásunk, melyről a most róla készült kép tanúskodik.
Noelt az elcsípett pillanatban éppen sminkelték, haját kiegyenesítették, és a szempilláit kihúzták. Úgy tűnik nagyon élvezi, ha hiúságának kedveskednek, és szépen kicsinosítják. Azt mondjuk nem igazán értjük, hogy a szempillaspirálra miért van ehhez szükség.

Kínos helyzetben az új tanár


Csak most érkezett az iskolába, de máris igen szaftos képet kaptunk Vasváry Richárd Nándor tanár úrról. Még szerencse, hogy jó barátságot ápol a párnákkal, különben nem is hozhatnánk le a képet, és kénytelenek lennénk megtartani magunknak.
Nem tudjuk, hogy került ilyen helyzetbe, meztelenül kikötözve egy ágyhoz, de igen kellemetlen lehet így utólag a dolog neki. Pedig biztos jól indult az estéje, kívánunk neki több szerencsét legközelebbre!



Nincsenek megjegyzések: