2013. október 15., kedd

Mit tartogat a halloween?

Mint már a hirdetőtáblán is olvashattátok, a DÖK idén kincskeresést tart a faluban halloween alkalmából.
Október 19. este 7 óráig van lehetőségük a 3-5 fős csapatoknak jelentkezni rá. Ezt Amira Loveguardnál tehetik meg, ha küldenek hozzá egy baglyot a csapat esetleges megnevezésével és a csapattagok nevével, évfolyamával.
Siessetek a csoportszervezéssel, hiszen a kincskeresőn csak három csapat indulhat! Az ötletgazdák garantált nyereménnyel kecsegtetik az indulókat.


Nemcsak kincskereséssel csábítják az érdeklődőket a szervezők: a kastélynál ünnepség és meglepetés várja a diákokat, tanárokat. A DÖK elnökének ígérete szerint az idei halloween hátborzongató lesz, úgyhogy jobb, ha mindenki felköti a gatyáját!

Ételkülönlegességek, egy szuper együttes, játékok várnak mindenkit a lakomán és ünnepségen. A harciasabbak párbajozhatnak, a bevállalós szellemek pedig egy szellem-céllövöldével állnak rendelkezésére minden merész bulizónak. "Ötven pont, ha eltalálod a fejét!"
Aki szeretne, thesztrált etethet (ez sokkal könnyebb, ha az illető látja őket), az est fénypontja pedig a már hagyománnyá vált kívánságlámpások felengedése.

Természetesen elmaradhatatlan a jelmezverseny is. Nem kötelező ugyan álruhába bújni, de aki nem teszi, a legjobb buliból marad ki!
Ahog tavaly is, idén is a közönség dönti el, kinek a legjobb a jelmeze: mindenki szavazhat az erre kijelölt dobozban egy lány és egy fiú nevével. A legőrültebb jelmez tulajdonosainak jutalma egyelőre titkos, de biztosan nem fognak csalódni a nyertesek!

Gyertek el, lessétek meg, mely tanárokat sikerült rávenni, hogy szintén jelmezt vegyenek fel! Unatkozni nem fogtok!:)

Nincsenek megjegyzések: