2013. október 15., kedd

Kétértelmű jóslatok

Hallottatok már a híres kétértelmű jóslatokról? A kitalálós, fejtörő, agytekervényeket megmozgató, elgondolkodtató mondatokról, amiket a csillagok néha konfettik formájában hullatnak a varázslók párnáira? 
Ha még nem, éppen itt az ideje! Ha meg igen, akkor kellemes időtöltést a megfejtéshez, mire is kell vigyáznod ebben a  hónapban, vagy mi történik majd veled, amikor nem is várnád. Hát hajrá!


Réem (01.27.-02.23.) - A kételkedő

Ne tévesszen meg, ha krokodilokat látsz a játszótéren sétálni! Ez csupán csak egyet jelenthet....Vagy egy manó ette meg a répát a tortából vagy egy karmazsin köpeny takarja el előled a fényt. 

Tebó (02.24.-03.14) - A szerelmes 

Azt mondod szerelmes vagy? És akkor miért nem tudod, hogy mikor rikkant az erdei teknősgólya vagy ássa el élelmét a mezei varázsvakond? Gondold csak át még egyszer, ez egy nagyon rossz döntés lehet. 

Sellő (03.15.-04.11.) - A töprengő

Hat tyúkölő bestiának és négy vörösszárnyú lepkerigónak ugyanannyi lába van? Dehogy is! Amikor a rigó átrepül a tölgy alatt és levelek hullanak a bestiára, csak akkor lesz ez lehetséges. Tanulj meg számolni!

Puffskein (04.12.-05.09.) - A kapkodó

Nem az a fűszer édesíti meg igazán a vacsorát, amely tocsog a varázscukortól és fából sem lehet citromlevet faragni. Ha pedig egy padlásszörny megeszi előled a kenyeret, ott már probléma van. Ez így nem lesz jó, hidd csak el. 

Kentaur (05.10.-06.09.) - Döntésképtelen

Attól, hogy nem vagy kentauristálló-takarító, az nem jelenti azt, hogy még nem lehetsz. Ha pedig az vagy, az sem jelenti azt, hogy az maradsz örök életeden át. 

Augurey (06.10.-07.08.) - A boldogtalan

Ha egy párduc áll előtted, ne félj úgy tőle. Van hozzá annyi képességed, hogy megszelídítsd, akár egy szerencsés kneazle-vá is. Lehetsz boldog, csak akarnod kell, el kell döntened, változtatnod kell. Most merj lépni!

Jarwey (07.09.-08.05.) - A befolyásolható

A tövises rózsa nem csak nyáron virágzik. A hó sem feltétlenül decemberben esik először. Gondold át újra és újra, míg szíved elér a tavaszba. Ne hagyd, hogy az évszakok befolyásoljanak. 

Crup (08.06-09.02.) - Magabiztos

Vízzel innen, vízzel túl. Régen tűzben hever már az a kis fadarab, amit rádobtál a rakásra. De jó döntés volt ez? Egy csokor rózsa sosem hervad el?  

Fwooper (09.03.-10.03.) - Felszínes 

Fényesebb a Hold a Napnál. A róka jobban fut egy hangyánál? Belegondolhatnál már végre ennyi év után, hogy mivel ártasz másoknak akár tudtodon kívül. Észre sem veszed. De megvárnád, amíg a hangya győz le téged? Amikor te vagy az erősebb? vagy a gyengébb? 

Kákalag (10.04.-11.02.) - Az együttérző

Néha egy alma jobban esik, mint a záporeső a tengerifű életben tartásához. A madarak sem mennek délre télen, ha megvédi őket a tollazat melege. 

Moke (11.03.-11.29.) - A bámészkodó

Láttál-e már valaha három baglyot harcolni egy sárkánnyal? Láttál vagy sem? Tudod vagy nem? Igen vagy nem? Erre csak te tudhatod a választ, magadban keresd megoldást. Csak te jöhetsz rá. 

Pixi (11.30.-12.28.) - A kapkodó

Toll vagy tinta? Vagy mindkettő? Hát, ha írni szeretnél...Valószínűleg szükséges. Miért kapkodsz ennyire? Csak a sas nem kapkod legyek után. 

Kappa (12.29.-01.26.) - Az ünneplő

Boldog és boldog együtt mindig boldog. Boldog és boldogtalan már kevésbé. ha pedig mindenkinek minden rossz, abból sem lesz egyhamar jó. vagy mégis? A lila képes ellepni a zöldet? 

Nincsenek megjegyzések: