2013. szeptember 15., vasárnap

Románcok, fogadások és egyéb finomságok

Ophelia és Milan


FelaFia Milan, vagy Blaise, ki hogy szeretné, lecsapott, méghozzá az újdonsült Opheliára. A srácról eddig nem sok mindent hallhattunk, eltűnt, aztán visszatért, éppen végzős és amúgy Rettegett Felagund első szülött fia. Őszintén csajok, kell ennél több? Amúgy nem csúnya fiú, nem is ez a kigyúrt macsó, akire azt hiszik, hogy szexi, pedig nem is, de kár is róla ömlengnem, hiszen elkelt. Éjjeli találkák, holdfényes séták, csillaglesés, éjjeli fürdőzés a vízesésnél. Kémeink jelentése szerint nappal úgy viselkednek, mint két Rellonos, akik elsétálnak egymás mellett a folyosón, ám százötven centi alatti besúgóink szerint, ha van lehetőségük összeérintik kezeiket, három méter feletti jelentőink szerint pedig egymásra is kacsintanak. Milyen aranyosak nem? *-*

Ashley és a titkos szerelmek


A kis Stanwood lány nem bízza a véletlenre, és biztos, ami biztos több vasat is tart a tűzbe. Eddig csak találgatni tudtunk, hogy mennyi is az a bizonyos annyi, mostanra azonban kiderült, éppen annyi fiúval incselkedik, ahány tantárgy van. Ez jelenleg hat nagyfiút jelent, de már most várjuk, hogy jövőre hogy alakul a helyzet.

Damjanovits Ármin különórái


Ármin, most, hogy már gyermeke végigalussza az éjszakákat extra műszakot vállal, és szívesen oktatja a kviddicsre lelkes, ám kicsit gyengébb képességű diákokat. A főleg lányokból álló diákság lelkesen indul el minden alkalommal, és pirulva dicsérik oktatójukat. Ejnye Ármin, csak nem rosszalkodsz Margi háta mögött?

Kováts Ma-ma-marcika akciói


Az előkészítő új lovagot avatott, méghozzá Kovács Marci személyében. A fiúcska már a mágusképzőben is bebiztosította magát, így itt volt az ideje, hogy lent is kivesse hálóit. Állítólag egyszerre udvarol Annelie Freya Blomqvistnak, Orlánszky Petrának, Mácsai Minának és Nadia Rainsworthnek. Na de Ma-ma-marcika!

Yarista és McKenzie cselszövése

A minap lencsevégre kapták, amint Yarista Palarn és McKenzie R. Krise a faluban találkoztak. A két rosszéletű és csábító hajlammal megáldott fiatal ismét szingli, így eldöntötték, hogy versenyt hirdetnek, hogy vajon ki tud több prédát felmutatni a következő tanév végére. Mindenki vigyázzon! Szerintetek ki lesz a befutó?

Nincsenek megjegyzések: