2013. szeptember 15., vasárnap

Lányok, lányok, mit csináltok?

Ebben a hónapban is dolgozott az Edictum Paparazzi csapata, és igen érdekes jeleneteket sikerült lencsevégre fogni az iskola fala között és azokon kívül, azonban ne is húzzuk tovább az időt, nézzük a "remekműveket".


Az első áldozatunk a harmadikos, rellonos lány Yvonne L. West, akinek a fentebb látható kép alapján a mugli rendőrséggel gyűlt meg a baja. Azt ugyan nem tudjuk, hogy mi történhetett pontosan, és mi válthatta ki azt, hogy a hölgyeményt bilincsben és leginkább nyárinak mondható öltözékben vitték be a rendőrőrsre. Viszont egyes fülesek szerint; a lány egy medencés partin vett részt, ahol a "Felelsz vagy mersz" nevű mugli játékban mert, és a feladata nem a legjobban sült el.


A második kis áldozat a bagolykő egyik legismertebb prefektus lánya, a szintén rellonos Amira Loveguard, akit a falu utcáin sikerült lencsevégre kapni, cigarettával a szájában és lesírt sminkkel sétál. A kép láttán én sokat találgattam, hogy mi történhetett a lánnyal, elvégre semmi oka a depresszióra, az élete boldog, legalábbis az alapján, amit én tudok róla, de ki tudja, lehet, hogy élnek nálam okosabb emberek is az iskola falai között..


A következő, és erre a hónapra az utolsó képünkön pedig a levitás prefektus lányt, Laurena Aquamarinet láthatjuk, amint az erdőben, egy barátságos kis sütögetésnél a hús helyett valami egészen mást szeretne megkóstolni. Hogy őszinte legyek sokat tanakodtam azon, hogy mi lehet az és mi okból kényszerült erre, végül arra jutottam, hogy a mi kis prefektus lányunk felcsavart gallyakat kóstol, remélhetőleg csak valami bátorságpróba keretein belül "ette".

Nincsenek megjegyzések: