2013. szeptember 15., vasárnap

A kviddicsnek befellegzett?


Már évekkel ezelőtt változások álltak be a Bagolykő háza táján a kviddics terén. Megszűnt a házak közti kviddicsbajnokság, mivel nem minden ház tudott elég játékost kiállítani a pályára, ráadásul a diákoknak sem sikerült mindig megőriznie a hidegvérét.
Egy alapos vizsgálat és újratervezés után két éve összeállt négy csapat Arany Főnixek, Heves Hurrikánok, Golyóálló Griffek és Sárkánylovasok néven, és az első évben Markovits István repüléstan professzor, majd az ex-levitás Damjanovits Ármin felügyelete alatt izgalmas meccseket is játszottak a kupáért folyó küzdelemben.

A fiatal Ármint ugyan a játékosok örömmel fogadták, a második, idei évre azonban úgy tűnik, elfogyott a a bagolykövesek szuflája. A Heves Hurrikánok nem is indult a kupáért, de a maradék három csapat tagjainak nagy része is úgy tűnik, elvesztette lelkesedését. A mérkőzéseken már csak egy maréknyi diák játszott odaadóan, így a kedveszegett játékosok láttán Ármin gyűlést indítványozott a csapattagok körében.
Jelenleg folyik a tanácskozás, mi legyen a továbbiakban a kviddiccsel. Szüneteltessék-e a kupát, míg a Bagolykő diákállománya ismét feltöltődik tehetséges és egyben kviddics iránt érdeklődő diákokkal, vagy erőltessenek-e még egy idényt, és esetleg némi változtatással jövőre is folytatódjon-e a kviddics.

Ha játékos vagy, és nem szeretnéd abbahagyni a kviddicset, mindenképpen jelezd a megfelelő fórumon a gyűlés tagjainak!
Ha még nem vagy tagja egy csapatnak sem, de érzed magadban a kellő ügyességet és kedvet, jelentkezz Damjanovits Árminnál, ő továbbít téged egy csapatkapitányhoz.

Most minden a diákokon múlik! Az évzárón még meghallgathatjuk, mely csapat nyerte idén a versenyt, és aztán kiderül, a szekrény mélyére süllyesztik-e a kviddicskupát.

Nincsenek megjegyzések: