2017. június 15., csütörtök

Rejtélyes csomagok kastélyon innen és túl


Maximillian Liebhart, az Academia Magicae Sopianeiensis új oktatója igencsak lázban tarja az intézmény női oktatóit és diákjait egyaránt. A sármos méregkeverés-oktató egyesek elmondása szerint meglehetősen könnyedén készít el bármit, nem csak mérgeket, de szerelmi bájitalokat is. Úgy hírlik, hogy az ifjú sármőr célja megismertetni az egyetem minden nőnemű egyedével a Liebhart-hatást, vagyis azt a jelenséget, amikor a férfi könnyedén az ujjai köré csavarja nőismerőseit, akik figyelmüket a szép szavak miatt teljesen a férfi felé fordítják. A tanár úr állítólag személyre szóló csomagot nyújt át a kiválasztott hölgyeknek, és igazából mindenki saját akaratából dönti el, hogy kíváncsi-e a hatásra vagy sem. Egyes elmondások szerint az új tanár megjelenésével nem a szerelmek, hanem a szakítások tavasza köszöntött az AMS-re. Lányok, asszonyok, jól gondoljátok meg a felvételi sorrendet!  


Gwen L. Blake házvezető-helyettesi tevékenységét az utóbbi időben meglehetősen elhanyagolta, ugyanis csak a szerelemnek él. Több diák is megerősítette, hogy a helyettes mostanában csak dalban válaszol, sőt többüknek rejtélyes, szívekkel és virágokkal tarkított választ küldött egy-egy levélben feltett kérdésükre. Sokan úgy vélik, hogy Blake kisasszony az elkövetkezendő időben oltárhoz vonul, sőt több forrás is azt pedzegeti, hogy gyermekáldás elé néz. Vajon Bárciánnak egyedül kell megoldania a hátralévő hónapokban minden felmerülő gondot, vagy elmúlik ez a vidám, szerelmes állapot, és újra visszatérnek a szorgos hétköznapok? 

LAPZÁRTÁNK UTÁN ÉRKEZETT: Blake kisasszony házvezetővé lépett elő, míg Béres Bárcián átminősült házvezető-helyettessé. Hát mi történik itt, kérem szépen? Vajon a Navine és a Levita után az Eridonban és a Rellonban is várható a csere? Az év házvezetőire és helyetteseikre vonatkozó szavazásnál mindenki mindenhol fel lesz majd sorolva? Vajon Návay Viktor az Eridon helyett a Rellonban lesz netán házvezető, hogy teljesen felborítsák a rendszert? Mindennek utánajárunk a következő lapszám megjelenéséig!


Komilli Eliza nagy lépésre szánta el magát. Egyes hírforrásaink arról számoltak be, hogy a lány vezetői szerepkört készül kitalálni magának, hiszen egész életében arról álmodozott, hogy egy csapat diákot irányítson. A csoportosulás céljául a minden napra egy meglepetést szemelte ki, vagyis lenne sütemény, virág, ölelésküldő nap, de kedveskedős nap is, és még jó pár bájos ötlet akad tarsolyában, csapatával pedig természetesen szállítanák a kedvességet a kastélyban mindenkinek. Olyanok lennének, mint Cupido szárnysegédjei. Mivel szegény szárnyasunk azóta nem tért vissza, hogy a felügyelők megfosztották íjától és ruha viselésére kényszerítették, úgy tűnik, itt az ideje, hogy valaki - vagy ez esetben valakik - a helyére lépjenek. Hajrá Eliza, mi nagyon drukkolunkk neked!


Boglár Gréta azt mondta, elég! A Bagolykő Mágustanoda egyik igen ismert diákja megunta az egyedüllétet, és úgy döntött, hogy a mugli valóságshowkból ismert módszerrel választ magának párt. Összeírta hát azt a tizenkét férfiút, aki szerinte méltó arra, hogy a kedvese legyen, és mindegyiküknek küldött egy-egy szál rózsát azzal a titkos üzenettel, hogy "Gratulálok, döntős lettél. Viszlát egy hét múlva". Mindezt természetesen névtelenül tette, így sokan nem is tudták értelmezni, miről is van szó. Egy hét múlva már csak tizenegy rózsát küldött szét, majd továbbcsökkent a szám minden újabb héten. Jelenleg négy fiú elé tettek le rózsát a baglyok hétfő reggel, tehát már csupán ennyien vannak versenyben. A meglepődött arcok arra engedtek következtetni, hogy a srácok még mindig nem sejtik, mi is történik. Kíváncsiak vagyunk, hogy cikkünket követően mi történik majd a mi kis helyi válogatónkban.

Nincsenek megjegyzések: