2022. január 15., szombat

Azok a fránya, újévi fogadalmak - avagy tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld

Mit fogadsz meg (vagy épp nem) az új évben? - tettük fel a kérdést a kastély és Bogolyfalva lakóinak. Felelek is elsőként: úgy emlékszem, mostanában mindig ugyanazt fogadom meg, minden év elején. Felkutatom az igazságot, harcolok érte, és védelmezem azokat, akik számomra fontosak. Kerüljön bármibe.

Ágoston Simon
Azt, hogy sokkal többet mozdulok ki, és többet foglalkozom a társasági élettel. Rá kellene szoknom a rendszeres étkezésre is, ami a tanítás és a folyamatos edzés mellett nehéz dolog. Mégsem rágcsálhatok kekszet az óráimon, nem? Illetve egy kicsit szigorúbbnak kellene lennem a diákokkal szemben, de mit tegyek? Nem tudok nemet mondani, én is voltam egyszer diák, tudom milyen óráról-órára készülni, amiből szerencsére nincs is hiány a tárgyamnál. BÚÉK kedves Elektra! Majd találkozunk, azaz jövőre! *Kacarászik.*

Andrássy Borbála
Ez egy nagyon nehéz kérdés, mert én nem szeretek ígéreteket nem megtartani, de a fogadalmakkal mindig rosszul állok. Talán azt fogadnám meg, hogy rugalmasabb és nyitottabb leszek a váratlan lehetőségekre. Aztán meglátjuk, hogy valóban sikerül-e.

Bossányi Karola
Nehéz kérdés, nem is mindig könnyű betartani az újévi fogadalmakat, de levonva a tanulságot az idei évből, megpróbálok tanulni a hibáimból, és átgondoltabban cselekedni, hogy ne követhessek el végzetes hibákat.

Dana Straw Berry
Nem szoktam újévi fogadalmat tenni, nem hiszek benne.

Daróczy Elizabet
Nem szoktam fogadalmat tenni Szilveszterkor, mert egész évben arra törekszem, hogy az elveim szerint éljek, és igazából, ha vannak nagy elhatározásaim, azokat az év bármely napján megteszem, nem kötöm őket nagyobb eseményekhez.

Erdődy Hella
Természetesen mindig teszünk fogadalmat. Mégpedig, hogy az elkövetkezendő évben is arra törekszünk, hogy hűek és méltók legyünk őseinkhez és a nemes Erdődy házhoz.

Helvey Belián Balázs
Igen, fogadok. Hogy mit, azt talán még ki sem tudom mondani. Annyi biztos: megígértem magamnak, hogy minden jobb lesz és mindent meg fogok tenni érte.

Hollósi Zalán
Idáig sem igazán csináltam ilyesmit, és azt hiszem, ez idén sem lesz másképp. Nincs értelme az új év reményeihez kötni a céljainkat. A halogatós emberek szokása, akik azt hiszik, hogy valami újévi varázslat segít majd nekik abban, amit önerőből képtelenek véghez vinni... Ez kicsit gorombán hangzott így kimondva, sajnálom.

Homokföldi Réka
Hűha! Ez nehéz kérdés! *Vigyorog.* Idén szerintem azt fogadom meg, hogy sokkal keményebben tanulok majd, hogy bekerülhessek a Sárkányölőre.

Machay Adél
Nem fogadalom, hanem már konkrét terv, hogy pazar esküvőt szervezek magunknak Willel, ha már házasságra adtuk a fejünket. Nincs kétségem afelől, hogy sokáig fogják még emlegetni az eseményt.

Marina Darik
Hmm... Lássuk csak. Megfogadom, hogy jobban odafigyelek az étkezésemre, ahogy a doki javasolta, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy lemondok az édességekről. Arról képtelen lennék. Megfogadom, hogy komolyan veszem az okklumenciát, mert nagyon-nagyon szeretnék jó lenni benne. És azt is megfogadom, hogy Kendének és Lokinak is megpróbálok segíteni a saját képességeikkel. A tanároknak pedig üzenem, hogy megfogadom, hogy ugyanolyan szétszórt bajkeverő maradok, mint eddig. *Kacsint.*

Nemes Balázs
Megfogadom, hogy többet fogok sportolni és egészségesebben étkezem.

Oláh Adrián
Hát... Nem nagyon. Egy az, hogy elfelejtem, és akkor minek. Kettő, hogy megszegem. Csinálom azt, amit eddig és akkor semmi nem vész kárba. Jó, idén is ígérek magamnak egy szép menyecskét és világhírnevet. Valamelyik csak bejön, nem?

Reiner Kende
Bakker, el is felejtettem, hogy van ilyesmi. *Elmosolyodik.* Mivel idén decemberben tizennyolc lettem, kikerültem az ifiből. Azt fogadnám meg, hogy a következő nyárra úszó VB dobogós leszek.

Winter Cone Danvers
Nem fogadok meg semmit.

Zayday Hudson
Nem fogadok meg semmit, mert tudom, hogy úgysem tudom majd betartani a fogadalmamat. Badarságnak tartom ezt az egészet, mert mindenki úgy jó, ahogy van, és ha most megbocsátasz. *Egy üres pezsgős pohár társaságában elsétál.*



Nincsenek megjegyzések: