2020. június 15., hétfő

Melyik a nyári színed?

Bár minden évben vannak trendszínek, amiket a nagyobb divatláncok határoznak meg, mégsem járhat mindenki egyformában, hiszen akkor oda a személyiség. Szerencsére a horoszkóp segít abban, hogy a legtökéletesebb színeket hordhasd nyáron. Nézzük, hozzád melyik illik!




Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Az idei nyár nem telhet el nálad úgy, hogy ne viselj menta- vagy limezöldet. Mind a kettő kiemeli a szépen lebarnult bőrödet, jól passzol a személyiségedhez. Azonban vigyázz, a két harsány szín mellé ne használj túl mintás darabokat! A szín önmagában már egy főnyeremény.






Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
A forró évszak közeledtével kerüljön elő az összes sárga ruhadarabod, de különösen a nagyon élénk sárgák. Talán nem hitted volna, de idén te leszel ennek a színnek a királya/királynője, senki se képes olyan tökéletesen viselni, mint te. Nem csoda, hogy minden élethelyzethez passzolni fog az elkövetkezendő időszakban.









Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
A nyár nálad a pasztellszínek előkerülésével lesz egyenlő. Mindegy, hogy milyen szín, csak pasztell legyen. Mellé nyugodtan viselhetsz látványosabb mintákat is akár, melyek szépen kiemelik a szín visszafogottságát és különlegességét. Ne félj tőle, nem leszel észrevehetetlen.








Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Kék... kék... KÉK! Mindegy, hogy milyen kék, ha teljesen kékbe öltözöl, neked az is tökéletesen áll majd. De ha dobnál a kéken, viseld élénk citromsárgával, és hidd el, a kombó meghozza neked az egész nyáron át tartó felhőtlen boldogságot és örömet.






Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Talán nem tartozik a kedvenceid közé, de a lila idén a te színed, méghozzá az az igazán mély, szinte már fekete lila. Azonban vigyázz, semmiképp se viselj ebből a színből túl sokat, mert akkor lehangolttá válhatsz. Inkább kiegészítőként vagy a felsőtesteden viseld, míg alul inkább a világosabb, fehéres és szürkés színeket részesítsd előnyben.







Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Az idei szuper páros a számodra a tűzpiros és a fekete. Az arány gyakorlatilag mindegy, ha ezt a kettőt használod, tuti sikered lesz. Állandóan pezsegni fog a véred, tettre kész leszel, alig várod majd az új impulzusokat, mindegy, hogy egy fesztiválról vagy éppen Gyógynövénytanról van-e szó.








Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Magenta és barack. Nem, ne aggódj, nem egy óriási divatbakira próbálunk éppen rávenni, de tény, ami tény, hogy ez a két szín a te nyárszíned. Hordhatod őket bárhogyan, bármivel - együtt tényleg ne -, csodálatos közérzetet fognak kölcsönözni.






Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Szintén két szín, de az előbbivel ellentétben őket kötelezően együtt kell hordani, ez pedig a türkizkék és a fehér. Előbbiből lehet élénket, lehet mélyet, de legyen, mert idén a türkiz-korszakodat kell élned. Kötelező jelleggel. A fehértől sokan ódzkodnak, de hidd el, ha valaki, akkor egy Crup igazán tudja hordani. Szóval tedd félre a gátlásokat, és cselekedj!





Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Színek! Élénk színek! Akár lehetsz olyan is, mint aki megfürdött egy szivárványban, hozzád nagyon passzolna, és ezen a nyáron bármennyi színt is viselsz, nem lesz sok. Mintha minden szín illene hozzád, legyen bármilyen a testalkatod, a magasságod, sőt a nemed is. Viselj bátran színeket, hogy másokat is boldoggá tegyél!






Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Igazán élénkítő hatással van rád a narancssárga ebben a szezonban, így ne félj viselni. Hordhatod alapszínként ruhán, de akár kiegészítőkön is jól megállja a helyét. Habár nem illik sok színhez, mégis egy-egy apró belecsempészett kékkel vagy barnával fokozhatod a hatást. Adj neki egy esélyt, akkor is, ha nem a kedvenc színed.




Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
A lényeg a nyárban, hogy legyen rajtad valami, ami szürke. Nyugi, se a hangulatodat, se a közérzetedet nem fogja lehúzni. Mellette bármilyen színt viselhetsz, a szürke inkább a komfortodat szolgálja majd. Mellette jobban be mersz vállalni színesebb darabokat is, így nyugodtan kísérletezhetsz olyan színekkel is, amiket eddig nem próbáltál.






Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Idén a sötétebb színekben érdemes gondolkoznod, főleg a mélybordóban és a méregzöldben. Mind a kettővel drámai hatást lehet elérni, ami nagyon feldobja a megjelenésedet. Nem könnyű velük öltözködni, azonban egy-egy jól megválasztott szett örökre beleírja a neved a legjobban öltözöttek könyvébe.





Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
A Rózsaszín bájos és ártatlan, ami neked nagyon jól áll. Akkor is, ha a személyiségedre nem éppen ez a két szó jellemző. Nagyon könnyen és jól tudsz öltözködni rózsaszínből, és itt az ideje, hogy ezt ki is használd, mert most tiéd a pálya ennél a színnél. Csak bátran!


Nincsenek megjegyzések: