2020. április 15., szerda

Ez vár rád idén - Joli néni jótanácsai

Joli néni a falu egyik idős asszonya, aki igencsak szeret kártyát vetni, teafűből jósolni, tenyereket vizslatni. Nála jártunk, hogy mutasson útmutatót a csillagjegyeknek a következő tanévre.




Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Ebben a tanévben egy nagy megpróbáltatással kell szembenézned, mely hatással lesz egész elkövetkezendő életedre. Valószínűleg ennek köszönhetően újragondolod majd a jövőddel kapcsolatos terveidet és lehet, hogy egy teljesen másik úton indulsz majd el, mint ahol most képzeled magad. Ne aggódj, mert a támogatóknak hála átvészeled ezt az időszakot.









Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Elérkezett az idő, hogy tiszta vizet önts a pohárba - hiába kerülgeted, nem halogathatod tovább. Akárhogy fáj is, aki el akar menni, azt el kell engedni. Eleinte nehéz lesz, jobb, ha tartalékolod erőidet és felkészülsz erre; végül azonban meg fogsz könnyebbülni és felesleges terhek nélkül léphetsz az új évbe.








Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Mértékkel ígérj, mert nem leszel képes minden fogadalmadat betartani és ez haragot, bosszúságot eredményezhet. Ha nem vigyázol, olyan barátot veszítesz, aki a legzordabb időkben is hű társad volt, aki erősített, és sosem gyengített. Inkább ígérj annyit és olyat, amit bizton be tudsz tartani, és akkor éved szép és virágzó lesz.









Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Kockázat nélkül nincs nyereség - akármit is keresel épp, ebben a hónapban megtalálhatod, ha megragadod a kínálkozó alkalmat! Ehhez szembe kell nézned egy régi félelmeddel és valódi érzéseiddel, hogy a döntő pillanatban ne kérdőjelezd meg a döntésedet. Aknázd ki a csillagok nyújtotta pozitív erőket és vess számot, hogy üstökén ragadhasd a szerencséd, nagy felismerések várnak rád!




Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Idén egy olyan lehetőség hullik az öledbe, melyet első ránézésre kár lenne kihagyni, azonban döntésed ne hozd meg azonnal, járd körbe a témát, alkudj és lásd meg a számodra legmegfelelőbb felállást ezzel kapcsolatban. Semmiképpen se mondj nemet, azonban ne is mondj azonnal igent, mert az elhamarkodott választás nem várt kívánalmakat hoz majd, melyeket láthattál volna előre, ha nem sieted el a döntésedet.








Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél - figyelj oda a terjengő szóbeszédekre, ebben a hónapban ugyanis olyan tudás birtokába jutsz, mely új mederbe tereli életed. Nincs más teendőd, mint ébernek lenni és segítő kezet nyújtani, amikor valakinek arra van szüksége, s jótét nem marad viszonzatlanul. Azonban, ha ezt elmulasztod, hiába is reménykedsz javulásban, sodrással szemben kell majd küzdened. Pénzügyekben viszont ne hallgass másra, ez a hónap nem kedvez a zsebednek.


Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Vigyázz jól a felbukkanók szándékával! Olyan ember akarhat neked ártani, aki az utóbbi időben nem volt életed része, most azonban hirtelen újra felbukkant. A báj és a kedvesség azonban csalóka játékok csupán, hiszen az, ki édesget, igazából harapna. Ha jót akarsz magadnak gyermekem, nem engedsz neki, bármennyire is csábítja a lelked.






Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Baljós árnyak keringenek, akármerre nézel - elvesztesz valamit, ami nagyon fontos neked, s ha nem tudod visszaszerezni, egész hónapban nyomodban liheg majd a balszerencse. Vigyázz hát, vedd fel az elejtett fonalakat, s az új helyett ügyelj most mindarra, amit talán magától értetődőnek látsz. A rohanás, kapkodás a legnagyobb ellenséged most, lassan járj, s tovább érsz! Különösen óvakodj a pénzügyektől, inkább ne költekezz most.



Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Az, ki csókot lop, lehet bátor, de lehet botor is, hisz olyan embertől lopni a csókot, kinek szíve más kezébe van helyezve, komoly veszélyt hozhat a fejedre. Fontold meg minden döntésed, és lásd meg a lehetőségben rejlő veszélyt. Nem mindig bölcs arra hallgatni, amit az ösztönöd súg, hiszen komoly ártás ülhet fejedre.








Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Nem akarod tudomásul venni, hogy a dolgok néha tényleg azok, aminek látszanak - fel kell hagyj az álmodozással, vagy ebben a hónapban nagyot koppanhatsz. A távoli célok helyett a jelenre összpontosíts, hogy meglásd, ami végig a szemed előtt volt. Ha így teszel, meg fogod találni a kiutat ebből a helyzetből - ha nem, akkor csak jobban belebonyolódsz és annyival nehezebb, fájdalmasabb lesz az ébredés. Őszinteségednek hála nem várt helyről kaphatsz segítséget.


Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Az idei tanév olyan lesz számodra, mintha egy álom volna csupán, hiszen minden, de tényleg minden sikerül. Valószínűleg megtérülnek azok a helyes cselekedetek, melyeket idén hajtottál végre. Ne aggódj, minden a legnagyobb rendben van, itt az ideje, hogy élvezd az életet, szóval most erre kell koncentrálnod, és nem arra, hogy félj a holnaptól. A következő tanéved még homályba vész, éppen ezért kell most minden lehetőséget megragadnod. Élj!






Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Átadhatod magad a szenvedélynek és a szerelemnek, megfeledkezve a problémáidról - a csillagok a hónapban oltalmat adnak neked és kedvesednek, hogy megpihenhessetek. Töltekezzetek fel, hogy aztán újult erővel vághassatok neki a küzdelmeknek, amiket a jövő tartogat! A dolgok nem biztos, hogy elvárásaidnak megfelelően alakulnak, ez azonban nem feltétlen jelent kellemetlen meglepetést. Ne légy fukar, ennek a kis időnek a befektetései sokszorosan megtérülnek majd!






Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Az idei év jó alkalmat nyújt arra, hogy régi szenvedélyed, hobbid újra életed része legyen. Ne állj ellent a vonzásnak, muszáj, hogy a tanulmányi, munkabéli feladatok mellett olyannal is foglalkozz, mely kikapcsol. Ebben a tanévben igen kreatív időszakodat éled, ezt meglovagolva akár hosszútávú sikereket is elérhetsz, és elmondhatod majd, hogy a munkád a hobbid. Kell ennél több? Nem, ugye?

Nincsenek megjegyzések: