2019. június 15., szombat

A meleg napokban hüvös fuvallat?



Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
A hónap első felében túlzsúfolod a programod, amely hatással lehet az egészségedre. Ne vállald a felelősséget más bűneiért, szabadíts meg az elmédet a kósza gondolatoktól, csak bajt hoznak a fejedre. Légy engedelmes, és ne makacskodj folyamatosan, mert sok emberrel összeakaszthatod a bajuszodat! Mielőtt frappánsan visszaszólnál valakinek, háromszor gondold át szavaid erejét, tiszteld az idősebbet, és barátkozz meg a levendulával, mert igenis ő a te szerencsehozód, aki átvészeli veled a rossz napokat, türelmesen!




Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Hónapod szerencsésen kíséri egy kis lény, aki örömöt hoz a mindennapokba, de a kilétére magadnak kell rájönnöd! Engedd el a gyeplőt legalább öt percre, egyél egy kis csokit, de ne túl sokat! Sportolj valamit, például a sima futás is megteszi. Napi 10 perc, és egy hónap múlva bomba formában leszel! Egy számodra kedves dolgot áldozz fel, mert ha így teszel, végtelenül felszabadultan kelsz fel másnap. Mindezekbe egy barátodat is bevonhatod, de vigyázz, nehogy túlhajszold. Egy óvatlan lépés és barátod simán megtréfál!



Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Mozdulj ki egy kicsit, legyen az szó egy jó kis buliról, vagy akár egy kirándulásról. Vigyázz, ha nem mégy társaságba, úgy könnyen kirekesztettnek érzed magad, és akik kedvelnek téged, egy idő után eltávolodnak mellőled. Ne félj kezdeményezni egy beszélgetésben, legfeljebb kinevetnek, ha valami rosszul sül el, de te ne nevess velük! Inkább keress egy másik társaságot, akik értik a vicceid és elfogadnak. Hiszen tudod, a legjobb barátainkat viccmesélés közben szerezzük! De általában a személyiségünk vonzza a haverokat.




Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Mosolyod mindenkit elbódít körülötted, csak így tovább. Ha valaki rosszkedvű, te rögtön felvidítod, bárki is legyen az. Vigyázz az egészségedre! Ha beszerzel egy kis mentolos gyógykenőcsöt és egy kis gyömbért, nagy betegségtől óvod meg magad! Párnád alá helyezd a gyömbért, a krémből pedig minden nap kenj egy keveset az orrodra! A hangulatod azonban a fél hónaptól mélabús, mely egészen pár napig tart. Miután ez az időszak letelt, szerezz be egy szép cserepes virágot! Hidd el, ha nap mint nap ránézel, boldog leszel!



Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Kérlek, nézz bele a tükörbe, és gondolkozz el mindazon, amit tettél! Neked kell tudnod, hogy jót-e vagy rosszat cselekedtél egy bizonyos illetővel. Hangulatingadozások mellett előfordul pár dühkitörés. Ezért a stresszt vezesd le például egy boxzsákon! Hidd el, hogy csillapítani fogja haragodat, és megnyugvást hoz szívednek. Vigyázz a párkapcsolatodra, kedvesed apránként hidegül el tőled, és más karjaiban keres menedéket, becsapva téged. De ne törj össze, légy kitartó és erős. Ha valamit a fejedbe veszel, akkor nincs lehetetlen számodra!




Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Ne hagyd, hogy kihasználjanak, állj a sarkadra és küzdj! Itt az ideje, hogy elejét vedd az ellened irányuló gazságoknak! Örömödre bekopog a reménybelid, és a mennyországban érzed magad. Ha nem kezdeményez, akkor tedd meg te az első lépéseket felé. Bevonhatod akár barátaidat is a cél érdekében, bár enélkül is eléred a kívánt célod. Keveset eszel, ezért kérlek, ezen gyorsan javítsd, mert rosszullét fog gyötörni sokszor, és te tanácstalanul fogsz orvoshoz menni. Ne feledd el étkezéskor: Minden nap egy alma, az orvost távol tartja!



Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Egész hónapban lustálkodni fogsz, reggelente nem lesz kedved felkelni. Néha megengedhetsz egy kis pihenést, de nem szabad állandóan az ágyban lazsálni. Hétvégén ne a szobában punnyadj, kelj fel és sétálj a napfényben, a levegőn, amely megtölt energiával, életerővel. Mivel nyár van, idődet töltsd kreatív dolgokkal! Olvass, vagy akár piknikezz, esetleg kerékpározz a környéken. Segíts társaidnak, ha azok megkérnek rá, mert te is lehetsz rossz passzban, nem csak ők. Élvezd a nyár örömeit, ízeit!



Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Igazán zavarónak találod, hogy a barátaid beleszólnak az életedbe, és úgy érzed hogy egy perc nyugtod sincs. Mondd meg nekik finoman fogalmazva, hogy mindenkinek van magánélete, de tényleg csak szép fokozatosan, mert megsértődnek és a végén még te érzed magad kellemetlenül. Fontos tudnod, neked van igazad. Kérlek azért ne adj rá okot, hogy rólad pletykáljon az egész társaság, mert az emberek nagyon gonoszak szoktak lenni. Bármilyen helyzetben légy okos, észszerűen gondold át, mielőtt még megszólalnál!



Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Igazán szerencsésnek mondhatod magad, hisz abban a hiszemben élsz, hogy a világ jó. Örülök hogy ebben a képzetbe ringatod magad. Egy darabig. Azután kérlek, szemléld meg jól ezt a világot, és belátod, hogy az élet nem könyékig tejfel. Jó ember létén, sok barátot szerzel magadnak, de vigyázz, hogy kit nevezel barátnak. Egy barát lehet kedves és törődő, de ha megsértődik, könnyen egy aljas árulóvá válhat. Vigyázz a kapcsolataidra, mert sok embert könnyen félreismerhetünk! Néha próbálj meg átlátni a dolgokon.



Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Próbálj meg nyitott lenni a szerelem terén. Körülötted minden barátod szerelmes, de te fittyet hánysz rá, míg legbelül féltékenykedsz. Nem is tudod az okát, hogy miért nem hívnak el randizni. Vedd kezedbe a sorsod, légy akár fiú vagy lány. Ne hagyd, hogy mások irányítsák az életed, tégy meg mindent ezen cél eléréséért. Vegyél pár új ruhát, cipőt. Akár menj el és csináltass új frizurát. Egyik jó mondásom: a haj teszi az embert. Nos, ez a mondás nem mindenkire igaz, de hátha rád igen. A hónapban amibe belekezdesz, mindenképp siker koronázza.




Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Váratlan fordulat történik veled! Egy ismerősöd, akivel igen rosszban vagy, hirtelen kedveskedik neked, drága ajándékokkal halmoz el téged. Bizony bekopogtat a szerelem hozzád a hónapban, de a te dolgod, hogy mit kezdesz vele. Barátaid előtt semmiképpen ne gúnyold ki őt, mert az élet visszaadja a szívességet! Ha tetszik neked, kedveskedj neki szép szavakkal, de ha nem, akkor finoman mondd meg neki, hogy nem érzel iránta semmit. Nagyon fontos, hogy ne haragítsd magadra, mert könnyen fordul a kocka. És akkor bizony zaklathatod őt szerelmes levelekkel!




Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Mi történt az egész világgal? Gondolod egy esős szerdai reggelen. A hónapodban sok emberrel összekülönbözhetsz, és igen dühös leszel egyesekre. Vigyázz, tettlegességig ne fajuljon, mert megütheted a bokád! Légy megértőbb a környezeteddel és kerüld a vitákat. Kérdésedre megtalálhatod a választ, ha egy kicsit elgondolkodsz. Néhány kérdést tégy fel magadban, a válaszokat jól gondold át. Ha úgy érzed, neked van igazad, harcolj az igazságért, ellenben ha tévedtél, kérj elnézést és ne kezdd el mások hibáztatását.




Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Rendkívül nagyot csalódsz egy bizalmas barátban, de nem csak ezzel kell szembenézned. Érzékenyen érint téged a dolog, és nagyon rossz lesz a hangulatod a hónap első felében. Lehet, hogy az élet ezt a kihívást gördítette eléd, melyet cselesen le kell győznöd. Örömteli pillanat lesz számodra, hogy egy családtagoddal szorosabb lesz a kapcsolatod, mint eddig volt. Azon időszakban nagyon fontos lesz a szerepe az életedben, rá nyugodtan támaszkodhatsz. Nem mellesleg ő mindig felvidít. De tudasd vele, hogy ő is számíthat majd a segítségedre.


Nincsenek megjegyzések: