2018. november 15., csütörtök

Ajándékra fel!

Igaz, még több, mint egy hónap van karácsonyig, azonban már most jobb nekiállni az ajándékok keresésének, mert ki tudja, mi marad a végére. Adunk egy kis segítséget, hogy a barátaitok minek örülnének a legjobban, ha a fa alatt várná őket. Reméljük, mindenki megtalálja a tökéleteset!


Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
A Reém imádja a vidám pulcsikat, szinte sportot űz abból, hogy a karácsonyi csúnya pulcsi kollekcióját a legkülönlegesebb darabokkal bővítse. Imádja az oversize darabokat, amikben el tud veszni és egy jó könyv társaságában órákat is el tud tölteni. Ha pulcsit nem is találsz, de egy vidám mintás takaró szembejön, hidd el, az eredmény ugyanaz lesz, imádni fogja.







Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
A Tebo semmi másra nem vágyik, mint arra, hogy emlékeket gyűjtsön. Számára a minőségi idő a legnagyobb ajándék, amit kaphat. Hamarosan nyit a korcsolyapálya, érkeznek az árusok, és megjelennek a karácsonyi ízek a falu boltjaiban is. Szakíts időt arra, hogy együtt legyetek, nagyokat beszélgessetek és nevessetek. Ennél többre ő nem is vágyik, és neked is jót fog tenni, ha végre jut időtök egymásra.




Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
A Sellők lába nagyon fázós, kesztyűiket pedig mindig, de tényleg mindig elhagyják. A legcélszerűbb, ha ezeket veszed neki, és bár nem tűnik nagy dolognak, számára hatalmas ajándék lesz mind a kettő, főleg mivel a páratlan papucsok bajnokának is szokták hívni. Nemhiába sellők, nem szeretik a korlátozást.




Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Ha nincs semmi ötleted, hogy mit is adhatnál egy Puffskeinnek, akkor látogass el olyan boltba, ahol árulnak társasjátékot. Célszerű azokból választani, amik nemrég jöttek ki, mert a régebbiek biztos, hogy mind megvannak már. Bár nem mondja el neked, de a Puffnak otthon van egy fala, ahol a társasjátékai vannak. Minél bonyolultabb egy játék, ő annál inkább élvezi, szóval ne ijedj meg a hosszú játékidőtől, kivéve ha te nem kedveled annyira ezt a tevékenységet. (De azt meg ne is valld be neki, mert összetörik a lelke.)





Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Tudom, furcsa összepárosítani a Kentaurt a csillámokkal, de igazából imádja. Mindenért rajong, ami csillog, csillámos. Mindegy is, hogy mit adsz neki, füzetet vagy gömböket, a lényeg, hogy legyen egy nagy adag csillám rajta, és egyből elégedett lesz. Az hiszem, ő az, akit a legkönnyebb boldoggá tenni a csillagjegyek közül. Persze azért arra figyelj, hogy inkább ízléses, mint giccses legyen.







Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Az Augurey imádja a bögréket, főleg az ünnepekhez kapcsolódóakat, de szinte bármelyiket is veszed, örülni fog neki. Mindegyikhez komoly érzelmek fűzik, félti őket, és bár használja, mégis odafigyel rájuk, hogy ne essen komolyabb bajuk. Ha látsz egy olyan bögrét, ami szerinted tökéletes, akkor ne habozz, vedd meg, és hidd el, szeretni fogja.



Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
A Jarwey imádja a fényárt, a fényfüzéreket, az apró dobozokat, melyekből világosság árad ki. Mindegy hogy milyen fény, csak fény legyen. Sokszor felkel éjjel, megnyugtatja az apró fénysugár látványa, melyekkel úgy díszítheti a környezetét, ahogy csak szeretné. Ne félj attól, hogy esetleg túl sok lesz, ha mindenkitől ezt kap, mert nem. Nála nincs olyan, hogy sok, egyáltalán nincs. És mindegyikbe szerelmes lesz, ezt garantálom.




Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Az emlékfal talán elsőre furcsán hangzik, de szerintem tökéletesen leírja a dolgot. Persze nem kell konkrétan falnak lennie, készítheted bármilyen más módon is. A Crup imádja az emlékeket, a közösen átélt pillanatokat. Egyetlen illattól, ami emlékezteti őt egy egyszerű napra, egyből mosolyra derül, és örömmel tölti el akár hosszú órákon át. Érdemes neki ilyen emlékeket adni, amikkel ő maga díszítheti a falát, és hidd el, a hatás nem marad el.





Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
A Fwooper igen feltűnő jelenség, és kizárt, hogy ne legyen nála valami állatmintás. Legyen az toll, füzet vagy egy szép sál, biztos, hogy egy Fwooperhez tartozik. Imádják a feltűnést, a változatosságot, és amíg te azt mondod a rózsaszín, csillogó párducmintás tollra, hogy jesszusom, addig ő azt, hogy csodálatos. Bátran válassz neki több mintát, nincs olyan, amit ne szeretne.




Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
A Kákalag imádja a változatos ízeket, nagy kedvelője az egyedi ízesítésű kávéknak és teáknak, így ne légy rest, amikor ilyeneket látsz, és válassz neki olyat, amit még biztos nem kóstolhatott. Nem számít, ha bizarr, ő élvezni fog minden kortyot. Ha te is szereted őket, javaslom, hogy ne csak egy dobozzal adj neki, hanem kerítsetek olyan alkalmat, amikor együtt is kipróbálhatjátok őket.




Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
A téma szinte teljesen mindegy, csak az a lényeg, hogy betűk legyenek benne. A romantikát ne erőltessék túl, és azért valami tanulság is szülessen a végére. A Moke nagyon nagy könyvfaló, ő az, aki nem azon aggódik, hogyan suvassza bele az utolsó pár meleg zoknit a ládájába, hanem az, aki azon agyal, hány zsebkönyv fér el a púposan megrakott csomagjába. Ha könyvvel leped meg - akkor is, ha megvan neki - hihetetlenül boldog lesz.





Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
A Pixi élete eseménydús, kapkodással és rohanással teli. Sokszor máshol van, mint ahol lennie kellene, és ezt ő is tudja. Mindig akar venni egy határidőnaplót, ami figyelmezteti, hogy mit kellene csinálnia, csak oda se jut el soha. Légy hát te, akitől megkapja, lehetőleg valami lehetetlen színben, hogy észre is vegye. Hidd el, hálás lesz, amiért általad kevésbé fog elkésni és kimaradni a vállalt feladatokból. 



Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Azt hitted, hogy ez már nem fog előkerülni, igaz? Pedig de! Van egy jegy, ami különösen édesszájú, a Kappa. Mindegy mennyi cukor, csoki vagy éppen gumimacik, ő mindennek örül. Szerencsére nem egyszerre fogyasztja el azt, amit adnak neki, de mindig van nála, ő az a fajta, akinek már a tudat, hogy bármikor ehet, is nyugtató.







Nincsenek megjegyzések: